Innuendo

Jag skuttar runt till ljudet av (som vanligt?) Freddie Mercury/Queen ;) Är snart färdiglyssnad på min underbara gigabox jag köpte, GUD så många vackra timmar den skänkt mig! Löv it BIG time!
Idag är det söndag, skola igen imon... Hade dock gärna velat att måndagen var fri med, men vi har iaf en ganska soft dag imon :) Examensarbete och data (webbdesign :D) Sedan ska jag och mami och titta på en bostadsrätt, mest spekulativt, för hennes del that is. Men den är ju i mitt drömområde dit jag hoppas att vi får köpa in oss framöver. En 3:a eller en 4:a ^^

Annars?

Har silverschampo i utväxten och sitter och läser PAM/bloggar. Ska ta i hela håret idag, annars har jag bara haft i utväxten de senaste gångerna. Tar nog en ansiktsmask sedan också, känner för det idag :) Sedan blir det en hårkur i över natten med, har inte haft det på flera veckor nu, slarvmaja ;-/ Plocka brynen och smörja in mig med en fet kräm och bara gå och slagga!
Mhm, a good promise!
It's a guy thing

Ska strax dra mig mot sängen, men jag slår nog på en film och tar med mig en flaska vatten. Vill somna till något vackert inatt, så att jag inte drömmer så många mardrömmar som förra natten. Vaknade med tårar i ögonen... Men först ska jag göra ett inlägg om en utklippt artikel jag hittade när jag rensade! Antar att den kommer från en typ 12-13 år gammal Frida tidning eller ngt :P


Detta säger hans stjärntecken om honom

Vädursmannen, 21/3-20/4
Han är rättfram, varm och väldigt sexig. Vädurskillen vet hur han blir populär och kan lätt linda folk runt lillfingret. Han försöker fånga dig genom att fråga dig rent ut om ni ska dejta. Eller så kysser han dig direkt! Du kan fånga honom genom att hänga på snabbmatsställen, klubbar eller sport- och nöjesarenor -  ställen som han älskar att befinna sig på. Varning! Du kommer aldrig bli nummer 1 i hans liv, för det är... Just han själv...

Oxpojken, 21/4-20/5
Charmig, hårt arbetande och gillar saker som han känner igen. Oxpojken gillar inte överraskningar och kan vara envisa. Han är blyg, så räkna med att ta första steget själv. Eftersom han inte är speciellt social, så kan det vara svårt att hitta honom ute. Försök locka honom med videokvällar hemma, så blir du säkert hans för evigt. men du, han kanske inte är världens roligaste partner.

Tvillinggutten, 21/5-21/6
Han är oemotståndligt charmig och har en humor som gör att du smälter som ett ljus i Sahara. Tvillinggutten påkallar uppmärksamhet och du kan inte undgå att märka hans viftande, yviga gester. Dessutom kommer han att flirta med dig (och dina kompisar). varnig för otrohet hos denna snubbe! Vill du ändå ha honom så impa på honom genom att säga smarta saker eller skriva ett kvasiformulerat kärleksbrev.

Kräftkisen, 22/6-22/7
Han är sårbar, bra på att dölja sina känslor och gillar barn och djur. Kräftkisen behöver en del uppmärksamhet och ömhet, men kritisera han inte - det tål han ej! Hans blyghet innebär att han uppskattar om du raggar upp honom och inte tvärt om. Men när han väl är intresserad så är han Mr Romantisk och kör hela paketet. Haffa honm vid vattnet, där gillar han att vara!

Lejonkillen, 23/7-22/8
Han är generös och varm, men kan vara egotrippad och dominant. Däremot är han underhållande att umgås med och du lär ha många avundsjuka blickar om du fångar ett lejon, som är kända för att vara romantiska och passionerade. Han har lätt att bli kär - ofta. Håll i honom hårt och var beredd att han sätter dig högt på en piedestal.

Jungfrusnubben, 23/8-23/9
Noggrann, pedantisk och perfekt.  Sådan är han och så vill han att du ska vara. Han är ingen drömmare, utan väldigt realistisk och vill ha det så. Han låter sig inte lockas sv smicker, så vill du ha honom måste du vara smart. Försök att vara kompis med honom i början och smyg sedan in dina inviter. När han väl tar första steget så är det serious shit -  då vill han vara med dig hela livet!

Señor Våg, 24/9-23/10
Señor Våg vet om att han är snygg och ser till att få de brudar han vill ha. Han är romantisk och tillgiven och beroende av din kärlek. Han söker l'amour hela livet och är mycket kritisk - räkna med att bli synad i sömmarna. Han är svartsjuk, men vet iallefall om detta och försöker lägga band på sig själv.

Scorpio boy, 24/10-22/11
Alla myter om att Skropionen är passionerad och sexgalen - stämmer! Hans karisma kommer med all säkerhet att fånga dig och han är livsfarlig när han har gett sig f*n på att få någon. Scorpio boy älskar att leka med folks känslor och gör det ofta. Vill du att han ska fasta för just dig, så spela cool. Ta reda på allt du kan om honom i förväg så imponerar du på honom när ni har er första konversation.

Skyttejabo, 23/11-21/12
Han är entusiastisk och uppriktig och garvar åt allt och alla. Gillar du optimistiska killar som är äventyrslystna är Skytten nog en kille att satsa på. Men var inte så säker på att han stannar för evigt. Skytten älskar att ständigt söka nya offer som han skjuter sina amorpilar på. Han är er lekfull än passionerad och vill inte han någon klängranka som kväver hans frihet.

Mr Stenbock, 22/12-20/1
Han är ofta välbyggd och har en bekymrad blick. Som den riddare han är, skulle han aldrig drömma om att göra bort dig eller sig själv inför publik. Han är smidig, intellektuell, väluppfostrad och tystlåten och vill helst att du ska vara likadan. Kan även ha lite torr humor, eller till och med avsaknad av den. Men hans starka sida är hans trofasthet och lojalitet. Låtsas vara intresserad av hans hobbies - och han är din!

Vattumansgrabben, 21/1-19/2
Rolig, självständig, charmig och vettlös - sådan är han. Dessutom förstår han dig väl och är en god lyssnare. Men vattugrabben är rätt fladdrig och glömsk - vilket kanske blir lite jobbigt i längden! Han kommer locka dig med sina roliga miner, garv och skämt. Vill du fånga honom i ditt nät bör du vara lika självständig som han. Han gillar nämligen oberoende, starka kvinnor och hatar kladdigt romantiska flickor.

Fiskhunken, 20/2-20/3
Djupt tänkande, romantisk och en aning blygsam. Opraktisk och lättlurad, men charmig. Han försöker impa på dig genom att dansa hysteriskt på dansgolvet eller sjunga en serenad för dig. Var inte förvånad om chokladaskar och blommor dyker upp i detta sammanhang - fiskkillen är seriös, men aningen klyshig. Vill du haffa honom så ös på med allt smicker du kan komma på.Haha, bara en rolig grej. Men några av grejerna stämmer enligt mina erfarenheter iaf ;)
Lyllo mig som har fångat lejon ;D

Tacosalad

Lördag, sovmorgon och slappt. Gillas! Åkte ut för att köpa billiga headphones på Junk, men de tog preecis slut innan jag kom -.- Fanfan, de var ju så snygga Hello Kitty lurar! Bruna, lite luxury style... Men då vart det inte så, utan det fick bli ett par svarta istället. Märkte att det blev befogat med ett par hörlurar till då mina vita efter 2 gånger har fått fläckar/blivit smutsiga på sladden etc...
Ändå har jag haft dem i tygpåse när jag inte använt dem! (Ja jag är petnoga med mina grejer!)
Så då kör vi dem endast vid "finare" tillfällen och de andra är mer vardagliga och så. Då är ju svart perfekt ;) Sedan har ju då H ett par som han kan låna om vi är ute och reser etc : )

Sitter och smaskar på en underbar tacosallad som jag nyssens gjorde till det hemkokt hallonsaft :) Satte på Freddie Mercury efter att ha pratat färdigt med <3 för att få igång inspon! Gött mos! Är så fett sugen på en bil till, kan nästan inte vänta :P Nu vet jag precis vad jag vill ha och vad som ska göras! Men den som väntar på något gott! Vi hoppas på en ny lägenhet också, så det håller jag tummarna för, rejält! Tankeöverföring att någon vill sälja en 3:a eller 4:a där vid den tidpunkten ;) Yepyup!

Nä nu rör jag på mig!Luv my new Coloud lurar <3

Mashed potatoes

Fredag & heelg!
Klarade btw provet i diagnosklassificering (!!!) :) Gott att ha det ur världen! Behöver heller inte stressa med examensböckerna då det blev omlån på dem. Men nu har jag läst och valt ut det viktiga, så det är gjort! Nu har jag bara PAM (Personaladministration) som jag måste jobba med i helgen. Väääldigt mycket att göra, typ allt... Det ordnar vi, men inte idag, idag ska jag göra ett eftersatt arbete: Städa, sortera och slänga crap'n'shit ;)
Det och Freddie Mercury <3

1-2-3-GO!
Princess


När ska du hoppa in i min samling princess? ^^

WTF

Mitt förra inlägg var ju för tusan mitt 900:e ^^
Det är tusan inte dåligt jobbat alltså!

Nu är jag hemma efter en heldag i skolan, orkade kämpa mig upp imorse, vilket var starkt av mig om jag får berömma mig själv. Jag sov inte många timmar alls så...
Tur var väl att jag orkade upp, för idag hade vi favvislektionerna :) Himla gött med lektioner där man får vara kreativ, glad och kunna skoja lite utan att någon dör. Löv it :)
Nu är jag hemma igen i nästet och har precis ätit mat. Bara ngt snabbt sådär eftersom jag var kalashungrig -.- Ska snart köra papi till tåget (=/) och då passar jag på att hämta ut min bok på posten och handla lite småsaker, ja när jag ändå har en bil...

Take me away to a foreign place


I belong in the past...

Discharge

För mycket att göra och ta igen, jag blir alldeles för lätt stressad. Jag har väl iofs mig själv att skylla, har inte orkat det jag borde ha gjort. Alla dessa borde, måste och ska -.- Det är nackdelen med skolan, bara för att du går hem från skolan betyder det inte att man är ledig. Man är praktiskt taget aldrig ledig, det stressar iaf mig. Jobbet är bättre på det viset att man jobbar, kommer hem och är ledig. Ja, iaf när man är schemalagd.

Juju...
Imon åker papi till Norge :'/ Jag har inte hunnit umgås med han p.g.a. förkylningen och nu alla skolsaker som måste göras. Tror ni det känns bra, näeh juste... Måste ta paus från alla glosor, har huvudvärk. Latinglosor - hjärta och lungor och blodkärl samt medicinsk engelska. Engelskan går bäst, endast 1 glosa av 33 som vägrar fastna. Ganska bra jobbat på 2 försök ändå : ) Latinet är det värre med 11 rätt av 27, iofs efter första försöket men...

Ingen idé att hoppas att denna veckan kommer vara lugn, jag som behöver lugn!
Imon måste jag läsa ut 2 tjocka böcker om stress och få ner 300-tals sidors information till arbetet. På torsdag är det prov i sjukdomsklassifikation och diagnostisering, på fredag och i helgen måste jag ta igen 7 kapitel personaladministration med en MASSA tillhörande frågor. Då kan vi börja säga att vi är ikapp igen. S-u-uu-ck!Hur ska man orka med allt, hur blir man Wonder Woman?

Eco

Jag har alltid vurmat för ekologiska råvaror och mat, gärna närproducerad om det finns! Jag tycker det är en del av en logisk kost. Nu när jag pluggat blir det väl si sådär med att välja mycket ekologiskt :/ Men vissa eko-saker följer alltid med i kassen ändå: Kung markattas eko dinkelpasta tricolore, alltid all buljong och soja jag har hemma, bönor och linser etc, minimjölken då det finns eko, potatis och bananer. Närproducerade grönsaker är jag ett riktigt fan av och köper på mig när det finns :)


God mat börjar med bra råvaror av bra kvalité!
Eftersom jag är en "miljöbov" med mitt bilintresse, så tar jag igen det genom att försöka ta hand om jorden på andra vis ;) Alla får vi göra någon del ^^ Som idag när jag skulle köpa rengöring till WC, då tog jag en miljövänlig ECOcare trots att det skiljde mycket på priset. Det kändes som om det var värt de pengarna =)

När jag börjar jobba igen, ska jag gå tillbaka till miljövänligt/ekologiskt tvätt- och sköljmedel :)


 
Kärt barn har många logotyper :P


Ginger Beer

Är hemma idag med, första dagen som börjar likna en frisk Maria. Huvudvärken är närvarande (som vanligt i det sista :() men jag försöker chilla ner, så jag lyssnar på ngt av det finaste öronen kan få: Queen/Freddie Mercury. Just nu är det albumet Flash Gordon, riktigt coolt album. Passar mig just nu! Jag håller på att diska och plocka. Sedan tänkte jag ställa mig och laga lunchlådor för hela veckan. Har så mycket mat som är på gränsen och jag hatar att kasta mat, så det får jag laga till idag.

Kok 1: Fläskgryta med ris
Kok 2: Ost och broccolisoppa
Borde inbringa 4-5 dagars mat :)

På tal om mat så lagade jag världens mest underbara rätt igår kväll! Jag vaknade i onsdags och hade ett recept klart i huvudet och igår fick jag testat det. YUM! Lyxräkor i vitvinssås med jättepasta. Slängde bara i smör i en såskastrull, pressade i rödlök så att det inga bitar skulle bli. Lät detta bli gyllene, tog i pyttelite mjöl, på med vispgrädde (vitvinssås ska vara gräddig ;)) lät det koka ihop, hade i salt och vitpeppar och fisksås. Pyttsade på hummerfond och vitvin och vispade hela tiden i såsen. När pastan var färdig lade jag i lyxräkorna i såsen så de blev varma och serverade genast.
Gud så gott det var! Har rester som ska avnjutas snart.
Till kvällen tänkte jag slänga ihop min berömda pastasallad så att inte ruccolan blir dålig :)

Haha, mycket mat :P

Welding


Those were the days...


Har ägnat i princip hela dagen åt att nysa och snyta mig, ja och titta på Tintin ^^
Jag älskar boxen jag fick av <3 De första 2 discarna har underhållt mig i princip hela dagen!
H sitter och lirar på PS3'an, han var så nöjd över att köpt nya banor till Battlefield 3 ;P Så jag vet vad han helst kommer spendera större delen av sin helg, haha! Tur att jag är gamer själv, en förstående sådan ^^ Och Sniff ligger i korgen ihopkrullad som en makaron och stensover ^^

Ska inte se mer på Tintin idag, så jag har mer att kika på under sjukdagarna. Istället har jag gått över att titta på bilar. Är så sugen på en till, vad det nu innebär växlar från gång till gång :P Men alltid är det Volvos iaf ;)
Kan inte bestämma mig för om det ska bli en 760 och bygga/modda om, en S90 3,0, eller en S40 2,0T classic, eller varför inte en V70R (-98-00)? Svåra val ^^ Men just nu är jag inne i en V70R period, det är ju trots allt en jäkligt cool bil, en bil som syns! Till skillnad från mitt vita skåp med sina 135 turbohästar, så har ju denna över 240... Lite mer drag i kärran hade ju inte varit fel :) Funderingarna tar vi när jag börjar jobba igen, först då blir det ju aktuellt på riktigt ^^

Sick chick

Igår kväll blev jag kass, idag är jag superkass...
Fick kämpa mig ut för att handla och hämta ut paket. Så nu har jag fått hem allt mitt godis <3
Svag som attan, så jag blev helt slut efter turen ut. Så nu bäddar jag ner mig i soffan och glor på Tintin.


XoxoPowertools

Nu först är jag hemma, haha, typ varit hemifrån i 12h ;D
Heldag med projektarbete, hem och direkt ut för att vara chaufför till päronen. Först till byggcentrat sedan till affären och sedan vart jag bjuden på kinamat och sedan skulle jag och hämta ut ett paket inne i stan (min superFETA klocka ;D)

Är som ett barn, så när jag kom hem slet jag upp kartongen till klockan ;) Sedan satt jag nog säkert i 30 minuter innan jag fick ställt in allting på den, avancerad klocka ;P Den var riktigt cool på, den största jag varit med om! 
Nu har jag 6 märkesklockor i det dyrare skiktet, nu fattas bara klockornas Rolls Royce, en Rolex :) Det är en klocka jag ska ha någon gång, ett snyggt herrur, tycker det ska vara lite storlek på klockorna. Damur är lite mesiga och taniga, inget för mig ^^ Men det är lång tid innan jag kan köpa en klocka som kostar 2 månadslöner :P

Annars börjar jag känna mig riktigt krasslig, började med att jag hade rejält ont i halsen i tisdags morse, men trodde det bara var något övergående. Köpte Strepsils jordgubb och tog 2 om dagen så var det under kontroll. Men idag har jag känt mig frusen större delen av dagen, har börjat få ont i lungorna vid minsta lilla ansträngning och en såndär svidande känsla i halsen, som en slags "halsbränna". Det har jag haft innan någon gång och det betyder bara en sak, en sjuk Maria lagom till helgen :S

Så nu ska jag ta något varmt och lägga mig och glo på en film!


Xoxo


Options

Vilken ska man köpa? Är kluven, har bara haft laptops i snart 10 år, så visst känns det lockande med en Macbook Pro, men samtidigt... Hur snygg är inte den stationära Macen?! Umm, H gillar mest den stationära, och om vi får chans att köpa drömlägenheten vi pratat om så är den ju absolut finast. Denna laptopen jag har hemma nu är KASS! Den kostade skjortan och har inte hållt måttet kvalitetsmässigt, alls... Så ingen mer hp HP för oss tack :S

Älskar min gamla Fujitsu Siemens som jag hade, men dessa onda virus tog den ur livet alldeles för tidigt </3 Den går ju dock att starta nu, men inga av mina saknade bilder och filer går att flytta. Jaja, that's life, får skylla mig själv som skarvade med 2-3 dagar på virusprogrammet...Nå vad tycks?
Vilken är eran favvis? =)

Mr badguy

Har dragit på Freddy Mercury för fulla muggar!
Håller på att plockar och grejar här hemma. Kom på att jag hade en tvättid idag, så jag kastade i 2 maskiner och har väl en 4-6 kvar. Tryckkänslan i huvudet har släppt och jag passar på att greja medan humöret är bra ^^
Beställde lite på hälsokosten också. Måste pyttsa på mer av det nyttiga! Så då är det daglig dos av: krom, fiskoljekapslar och ekologiskt spirulinapulver. Ganbare!

Lade nyss på telen, pratat med mitt hjärta i 4 timmar <3 Han är underbar, min andra hälft! Vi kom iaf fram till att vi skulle köpa och laga något fint till mina föräldrar i helgen. Papi åker igen, tycker inte om det. Ensamheten är inte bra för honom :( Fast å andra sidan så gör passivitet och uttråkan att det går fortare... Synd att inte mami åker med han.

Nä, här vid datan blir ingenting gjort ;D
Nu går jag och bäddar i sängen, ska testa mina percalesängkläder för första gången :)


X o x o

New header

Har ni sett min nya header? Om inte, tryck f5 ^^
Tycker den är enkel och stilren, ganska nöjd med den faktiskt.

Varit i skolan idag och pillat med examensarbete och efter det varit på stan och handlat kromtabletter och ekologiska vita torkade mullbär, har velat testa det ett tag nu så :) Måste börja med att ta hand om mig bättre innan det går riktigt illa. Sådeså!

Nu är jag hemma igen, ätit mat och ska alldeles strax ta en promenad ut, först ska disken tas!


We're on the road to nowhere


Sitter i skolan och har data, pillar med en egen hemsida. Ser faktiskt fin ut om jag får skryta lite, men det krävs en smula mer på redigeringsfronten dock ;) Nu börjar datakursen bli riktigt rolig, webbdesign och design över huvud taget är skoj att lära sig. Skulle vilja kunna massa om det =) Men nu ska jag och min homie strax iväg till sjukhuset och lämna ut enkäter till vårat examensarbete. Ska bli kul att se vad vi får in ^^ Fick också massa mail idag om att olika "godis" som jag beställt är på väg. Wooligt!

Try, try and TRY!

Då får vi försöka skriva ngt mer optimistiskt kanske...
Idag var det avlöning, så det har betalats räkningar för glatta livet, det och lite shopping. Så eftersom vi startade en ny kurs idag så var det inköp av ny bok (400 spänn :S) och sedan köpte jag äntligen den där förbenade lavalampan jag tittat på en evighet. Ja, jag krossade ju min tidigare bejb, så jag var tvungen att ha en i samma färgkombo innan de är slut. Håller ju på att sälja ut dem så... Sedan vart det en ansiktsmask och 2 par jeans samt lite mat innan jag gav upp.

Så imorgon efter skolan ska jag ha ansiktsmask och hårinpackning samt göra chokladmousse som jag ska mumsa på och bara dra på en härlig film och bara _vara_

Så nu ska jag lägga mig och hoppas att jag får sova, varit som sådant med det i de sista...

*P y ss


Documentaries...

Mamma visade mig dokumentären om Heath Ledger nyss...
Det var tungt för mig att se den, se det mörka som svalde denna vackra skådis, han orkade inte mer, kroppen orkade inte mer... Så JÄKLA bra skådespelarinsatser, fatta! Brothers Grimm, Brokeback Mountain, Batman the Dark Knight och alla de jag inte fått med mig som fått lysande kritik... Det är så typiskt att fina folk är de som lämnar oss först, som kanske ibland är så trasiga utan någon som ser eller kan hjälpa...
Phew -.- Där försvann min nattsömn i ett vingslag.

Du är älskad, saknad och beundrad <3


Look into those shy and sad eyes...


Hooooot!

Jag shoppade lite idag :P


Världens fetaste Dieselklocka :D :'D

Och, tadaaa->


Pälsvästen som jag längtat så efter <3

Ska bli fint att få hem =)

Wonton soup

Åh, vad det var gott att det är helg! Det var så härligt att åka på torsdagen och hämta H :) På vägen hem stannade vi till och handlade på ett av de största köpcentrum jag varit på ;-) Handlade lite mat, oxfilé, en låda kalkonfile och lite mys från amerikanska hyllan :)

Fredagen var vi hos en kompis i Göteborg och åt god mat och bara snackade och hade trevligt!

Idag var vi hos svärföräldrarna och hämtade post och passade på att gå en promenad i skogen i det fina vädret. Nu sitter vi och kikar på baksmällan 2 och snaskar. H såg en Tintinbox med 21 avsnitt som han köpte till mig <3 Så himla fint gjort :)


Peanut butter cups

Idag startade vi dagen med examensarbete, tyckte vi fick ganska mycket gjort ändå trots mycket prat och skratt oss klasskamrater mellan ;) Under förmiddagen kom jag dock på att jag skulle till min chef och skriva på papper idag angående förlängning av tjänstledighet... Ja, så då kom jag att missa den medicinska engelskan :S Så jäkla typiskt, roligaste lektionen på veckan liksom... Jaja -.-

Annars?
Jag fastnade med att designa mina egna skor, hade jag bott i USA så kunde jag köpt mig världens FETASTE skor, designade av mig, t.o.m. med mitt namn på. Men hallåå?! Vi bor i dötrista Sverige ;) Men jag tänkte visa min egna design iaf ^^


Stilrena men ändå snygga :) Jag valde till bl.a. lila sömmar ^^Men dessa babes jag designade <3
Jag VILL ha dem NUU! ;D Man kunde välja till ribbons som skosnören <3
Gå in på Reeboks hemsida du med och designa dina egna skor och dröm dig bort lite, skitskoj ;D


Business class


I [hEART] pics from the past!
Idag har det varit en okej dag faktiskt. Hade bara 1½ lektion och slutbetygssamtal i samma ämne... Ännu ett VG till mig (högsta betyget på högskolan ;)), känns bra sådär ^^ Annars har jag inte gjort så mycket idag. Gjort av med en massa pengar på busskort och mat bara, lagat lunchlåda till imon och pluggat på engelskan som vi ska ha imon. Pratat en del med <3 åsså :) Nu sitter jag och börjar bli rejält trött, får jag sova i natt då kanske? Vi tar ett glas ingefärsvatten till på det och sedan tar vi och går ut med hunden och borstar bissingarna och lägger oss så gott ^^

Jappjupp!


Shopping Ireland, part 7

Till syvende sist har jag sparat det finaste av allt, det som jag blev mest glad för att jag hittade :D


Vad befinner sig i denna ask? ^^


Världens sötaste undies! :D
Direkt jag såg asken så slet jag den åt mig ;D
Har det undgått någon att jag älskar Juicy Couture tro? ;)

Multitude

Heey, nu är jag hemma och färdig med de flesta av dagens göromål ;)
Varit första skoldagen på ett tag idag, liten omställning sådär. Men det var gott att se alla goa klasskamrater igen =) Det blir en ganska mjuk start ändå, lite improviserad vecka. Men jag ser mest fram emot torsdagen, för då ska jag åka och hämta H i Norge ^^

Annars så har jag varit ute nyssens och kört i snöfallet. Så grymt fint det var att köra bakhjulsdrivet i denna pudersnö. Jag var ju helt enkelt tvungen att sladda litet, eller hur ;D Ärendet ut var att köpa hundmat till Sniff, vi ska börja trappa över från valpfoder till vuxenfoder. Så jag delade upp ett mått på hälften valpfoder och hälften vuxenfoder, detta för att det inte ska ta så hårt på magen. Men tror ni inte på fan att hunden BARA petar i sig den nya maten -.- Så vad har vi lärt oss av detta? Jo, nästa gång kör vi på 80 valp och 20 vuxen! Haha, försök nästa gång du Sniff ;)

Sedan passade jag på att köpa ett par supermysiga dunsockor på Jysk. Röd/orangerutiga, apcoola :P Nu ska jag inte frysa mer om fötterna här nere hos mig! Nurå? Jadu, tror jag ska diska och lyssna på min Queenbox :D
Sedan ska jag läsa litet böcker till examensarbetet...

Pusshej!

Shopping Ireland, part 6

Nu börjar det närma sig slutet ;)Denna underbara tisha hittade jag inne på Juicy Couture. Färgen är så
himla snygg och fräsch och detaljerna är så gulliga =)
Skulle kostat €75, men jag gav bara €50.

Have you seen the fish?

Idag blev jag uppbjuden till mina föräldrar på söndagsmat, men inte vilken mat som helst utan pappas egengjorda lutfisk. Wünderbart!

Sniff hade inte varit uppe hos dem på ett par dagar och var överlycklig att se dem och de honom :)
Annars blir det nog lugnt ikväll, ska ju upp till skolan imorgon :/
Ska kicka igång PS3an nu och lira Katamari och ta en Calippo till efterrätt ^^

Fastlane

Jag har tänkt mycket på det som varit, speciellt efter att ha lyckats kicka igång den gamla laptopen med typ 4-6 nivå 9-10 virus. Men efter snart ett år utan en internetuppkoppling så hade viruset inte kunnat uppdatera sig och man kunde nu kika runt på bilder och öppna mappar/filmer etc. Så givetvis hittar jag så sjukt mycket gamla fina bilder, på H, på min familj, på mig och på gamla vänner.

Hade msn-loggar som låg som jag kikade igenom. Det tog mig tillbaka till 2006-09... En period som jag hade en verkligt underbar kille som vän. En vänskap jag saknar idag, en vänskap som inte hade funkat idag, en vänskap jag alltid kommer ha i mitt hjärta 4-ever! Inte för att han läser detta, men jag vill ändå sända ett <3 tack till _Chris för den tiden!

Jag ska se om min bror inte kan rädda den gamla datorn. Det måste finnas något sätt. Kan ju inte förlora 5 år av musik, bilder och dokument liksom.


Shopping Ireland, part 5

Nu börjar vi närma oss slutet ;DMitt älsklingsplejs! Need no more words :D Jag ska byta ut alla muggar
hemma mot dessa i olika storlekar. Dessa två är av den största.
Kostade €10 styck.

Passive

Idag har jag inte mått bra, känt mig så trött i kroppen... Så idag har det inte blivit många knop gjorda, bara skrotat runt hemma i min Ziperall och varit ute med hunden. Nu har jag kört goserace med hunden och bäddat ner han med en massa filtar och gett han lördagsgott i form av en grisknorr :)

Själv ska jag ta en stoor kopp te, mina tabletter och bädda ner mig framför filmen mitt stora feta grekiska bröllop. Ja, så blir det!

Nothing is like a great lovestory

Åh, Twilight är lika bra varje gång man ser dem...
Jag är en sucker för kärleksfilmer med en twist, det omöjliga görs möjligt, övernaturliga väsen etc. Sedan tycker jag att filmerna har så många fina inslag, om man ser djupare...

Jag är en sucker och kommer köpa boxen med alla filmer när den kommer ut om typ 100 år ;P
Det är Twilight och Harry Potter <3Dangerous, but so damn beautiful!


Shopping Ireland, part 4

På tur står ->En underbar berlock i silver från Juicy Couture föreställande en rosa
laptop med logga på och så kan man öppna den så att den ser ut som
på bilden :) Perfekt till mitt nyaste Juicy Couture armband i silver :D
Skulle kostat €100, men jag gav bara €66! =D


Don't miss!

Ni har väl inte missat att Twilight New Moon går ikväll på SVT? :D
Jag ska traska till affären och handla en B&J Nordic Water Peace att snaska på till filmen: men först middag!


PLUS

= K Ä R L E K

One lousy hour!

Hallå... -.-
Jag lyckades somna vid 6 halv 7 draget imorse och klockan ringde en timma senare... Ska upp och tvätta det sista, plocka iordning den rena tvätten och sedan kommer en klasskamrat och vi ska jobba med vårat examensarbete.... Just nu känns det som om det kommer gå sådäär bra -.- Så det blir nog inte den heldag vi hade hoppats på tror jag, men jag kanske känner mig superpigg efter frukosten?

Tror det får bli en liten tupplur senare idag så  jag orkar med dagens alla göromål. Ska börja läsa igenom litteraturen till arbetet idag och märka ut/scanna det som kan tänkas behövas till arbetet. Jag hade tyvärr inte plats att ta med någon bok till Irland och dess tror jag inte att den hade blivit läst där heller... Gwah, får nog ta värktabletter, mår ínte direkt bra just nu :S

Pieces

Jag har det så bra, men jag tycks aldrig kunna uppskatta det fullt ut. Jag älskar att grubbla och gör det lite för ofta... Jag saknar saker jag inte borde bry mig om, jag oroar mig för det som kan hända, jag sörjer det som aldrig kommer tillbaka, onda cirklar som aldrig tar slut...


R e p a i r m e p l e a s e ?

Shopping Ireland, part 3

Nu har vi kommit till del 3 ^^Inne på Tommy Hilfiger hittade jag denna skönhet! Köpte den för att jag
verkligen klär i den här färgen och sedan var det snygga applikationer =)
Kostade €44,90

Boobs


Nyshoppade, välbehövliga BH'ar ;)
3 stycken vanliga och en rosa träningsverre. Gött med lite nya i garderoben!


Nightmares

Jag drömde mardrömmar imorse... Jag har drömt en av dessa drömmar flera gånger tidigare...
Jag undrar varför det är så, att man kan drömma nästan exakt samma dröm flera gånger med endast små modifikationer. Den första handlade om att jag var fast och jagad på en färja, en sådan som går ut till ön där vi har huset i Norge, bara modell myycket större... Jag klättrade i konstiga rum, kände mig jagad. Kikade ut genom gluggarna och såg bara ett svart, mordiskt hav som slog upp emot båten. Jag kände att jag aldrig kommer att ta mig av denna båten, aldrig kommer jag komma iland igen. Men jag ser att vi börjar närma oss land, vi är vid en kaj. Jag hittar någon konstig öppning så jag hamnar i fronten av färjan, på utsidan och hoppar ut i vattnet... Sedan vaknade jag till och slutade drömma den mardrömmen.

Men då tog nästa vid. Drömmen som jag minst drömt 3-4 gånger tidigare. Det är jag och ett gäng med tjejer och en kille. Killen har varierat i varenda en, beroende på vilka jag har runt mig för tillfället. Vi är ute och går och hittar ett gammalt hus som vi tycker verkar häftigt, så vi går in. Men här snackar vi huset från helvetet! Först verkar allt normalt i de första rummen vi kikar igenom. Så det finns ingen tanke om att kolla på utrymningsvägar. Men jag är den som först ser att saker och ting inte är som det ska, det ligger folk i sängarna och jag säger till mig själv i drömmen att jag varit med om detta innan och de är levande döda som när som helst kommer leva upp och deras måltavla är oss...

Jag panikspringer till ett fönster, igenspikat. Men jag får på något panikartat sätt upp detta jäkla fönster och trots att det 2-3 våningar högt så hoppar jag ner på gräsmattan, som först såg normal ut, men så fort jag landat så är det som träskmark och jag kan nästan inte röra mig. Hör hur den levande döda familjen som just då befinner sig på bottenplan skriker och säger att "En har rymt, ta henne!" Sedan börjar det om med att jag är i huset igen. Jag träffar på den "felande" bland de levande döda, en som är snäll, som tycker om mig, korkad som denne är så leder han mig och gänget rakt ut ur huset och vi lyckas rymma, vi springer och springer och springer och jag vaknar helt anfådd...


Sniff my dogSe så stor min nakenkille blivit! Snart är det ett år sedan vi hämtade denna lilla ärta <3
Han är en fin och lättlärd kille med stor personlighet och charm :) Får snart börja leta upp recept på hundtårta ;)

Shopping Ireland, part 2

Vi fortsätter med del 2 :)Först såg jag den svarta verren av denna tröjan, men så tittade jag mig
runt och hittade den i vitt. Den hade bara ngt visst över sig :D Det är
detaljerna på den som fångade mig. Dragkedjan i ryggen och trycket i sig.
Kostade €12,99

Resistance...

Jag köpte 2 tishor till mig själv nyss, jag skyller på att de var på rea :P
Men som botgöring så köpte jag en i present till H :D Tror han kommer tycka den är svincool, hoppas bara den är bra i sizen!


Dessa två till mig :D

Och denna till min fina H <3

Shopping Ireland, part 1

Som sagt så blev det några vackra saker inhandlat och hemtaget från Irland. Så jag tänkte dela upp grejerna på några inlägg och visa det som blev inhandlat :)Jag fastnade DIREKT för detta superfräscha linne!
Sedan blev det inte bättre när jag lyfte upp och kikade på det och såg
att hela ryggen var i skirt spetstyg! Mumma! Kostade €20

I'm so grateful

Tror ni att jag är evigt tacksam för att ha så fina människor runt omkring mig?
JA!
Jag omringar mig med få och otroligt fina människor.
Tack min docka för julklappen, som var både vacker men samtidigt alldeles för mycket. Du kunde gjort något roligt för dig själv, vilket är dig verkligt förunt!

Jag tänkte så stort att jag skulle fått kicka igång Vertigo, men så ringde H och efter det ringde mina päron och frågade om jag ville komma upp på en kvällsmacka och ett parti kort ^^ Så jag får ta det imon kväll =) Som jag längtar, jag längtade redan dagarna efter jag såg den för första gången :D Har väl fått upp ögonen mer för James Stewart kan man säga, raaaawr! :D

Så idag har jag haft en såndär fin dag som gör att man ler när man somnar :)
Först möta upp och gå runt med fint folk på köpcentrat, där man hittar sitt ur sortiment urgågna favoritbalsam i 750 ml flaska, tycker att 329:- kanske är lite mycket, men sväljer det och upptäcker att det bara kostade 279 :) Går in och blir sugen på världens snyggaste glitterliner på Make Up Store (blir ett väldigt snart inköp!) och handlar 3 underbara BH'ar för 77:- (jaja, efter ett presentkort på 500 ;)) Hem och äta god mat hos föräldrarna och sedan köra mamma till sjukhuset för att sedan handla mat, tänka att detta blir nog saftigt dyrt, och sedan kostar den stora matkassen 180 spänn ;)

Ja, nu när jag lägger mig så tror jag det inte tar så lång tid att somna :P

Do's and don'ts

Jag är kär...
Jag borde inte, men jag tror att jag måste, han är för snygg helt enkelt...
Kan inte stå emot när jag ser något så vackert! ->

Ja, jag är kär i en klocka ;D
Ska inhandlas vid nästa löning :D

I'm back Sweden...

Ja sedan igår (23-tiden) så är jag hemma igen. Det är lite bittersweet sådär... Saknar givetvis familjen, Sniff och finaste vännerna. Men det var så trevligt på Irland, folket och vädret. Kommer hem till surt/kallt/regnigt väder och tråka/kalla/sura/avundsjuka/ogästvänliga människor... Men det har bara gett mig beslutsamheten att åka tillbaka inom en snar framtid =) Sitter faktiskt redan och kollar på hotell :P Har hittat ett bra hotell när vi var i Dublin som jag kollar in nu. Så nästa gång tror jag att jag/vi åker till Jurys Inn eller Best Western Plus Academy Plaza ^^ Har inte packat upp än, får ta det senare... Ska snart gå upp till mami/papi och laga middag till dem som tack för att de passat den lilla vildbasen Sniff. Gorgonzolakyckling med nudlar och potatis :)

Welcome 2012!

Nu har det varit nytt år här på Irland i 2h. Otroligt lugnt firande för att vara i en huvudstad, lite chockad faktiskt. Men vi har myst och satt sista stunden innan nyår på "designerbron" med en massa andra människor ^^

Så nu är vi alltså inne i 2012 ^^ Vad kan man vänta utav detta år? Jag har mina idéer, men det håller jag för mig själv ;-)

Om man ska sammanfatta 2011 så är det nog med orden: stress, uppbrott, tomhet, skola, skaffade hund, sorger, viktuppgång, glädje, kvalitetstid med min fina H, bra betyg i skolan, sommarjobb, sommar i mitt vackra Nordnorge, massa shopping, bra bit påväg med bilen, funnit nya riktiga och fina vänner, mys, bilköp och så avslutade vi året med en resa till underbara Dublin <3

Och hur ska man sammanfatta Dublin? Så JÄVLA trevligt ställe, jag är kär :) Hotellet var superbra, låg dock lite väl långt från stan. Tog ungefär 20-25 min att gå en väg, så en del promenader har det ju blivit ;-) Men fräscht hotell med stoora fina rum med egen balkong :)

Shoppingen har varit kanon, synd att inte Abercrombie & Fitch hunnit öppna än ;-) Maten ute/i butik är finemang, det mesta ligger något under det som är hemma medan en del är ruskigt mkt billigare. God mat har det iaf varit!

Folket är så trevliga och hjälpsamma och nyfikna på en och man känner sig välkommen! Lätt att jag åker hit någon mer gång! :D

Nu får jag nog säga god natt, hjärtat sover redan ^^
Puss!RSS 2.0