Munch, munch ^^,

Jag sitter och mumsar på Center nougat. Dumt men gott :P
Glömde ju min fina lilla lunchlåda hemma idag, så det var en matt skoldag idag... Typiskt mig, haha! Alltid flera bollar i luften vilket resulterar i att jag glömmer något i slutändan.
Men det gick finemang på journalskrivningen trots hunger och så och latinet var ok det med. Missade ett ord för att jag blandade ihop 2 ord, klantigt! Vi kör på som vanligt nästa vecka i latinet då ;)

Efter lektionen skulle vi ha betygsdiskussion för Lojsan, fick reda på att jag hade liten felmarginal och hade skrivit väldigt mycket dokument :D Roligt att höra att det gått bra för mig, ger mer glöd så nu ska jag fortsätta i samma stil så!

Wawaawiwaa ^^,

Annars så har det inte hänt mycket sedan jag kom hem. (Glammigt va ;)) Lagade mat, hämtade ett paket, hängde in tvätt och nu sitter jag i vanlig ordning fast med trynet i datorn och slösurfar, kikar på bloggar etc.
Borde ta tag i förrådsstädandet kanske?


PeaceOut

Rise and shine <3

Nu är det morgon, en ny dag.
Jag är ingen morgonmänniska :S Men likväl har jag lyckats med en del den korta stund jag varit uppe ;)
Duschat, hämtat in tvätten och laga frukost. Idag blir det äggvita med kalkon och fat free mayo =)
Idag är det en rätt så kort skoldag, dokumentation x 2 och latin. Sedan blir det hem och röja i förrådet och pilla litet hemma och kika över det sista på mitt arbete som ska in i början på nästa vecka. Phew ;)

Näe, jag får snart knata ut till bussen!
Sköt om er allesammans

PeaceOut!

A new dish

Hi!

Kommit på ett nytt recept, som en slags asiatisk pytt i panna kan man säga ;)
Har också haft några halvjobbiga dagar som tagit hårt på humöret, sånt gillas ej! Men nu börjar det närma sig helg och det är ju alltid trevligt =) Det är bara morgondagen och latinförhöret som är en blockad innan helgen. På torsdag kväll kommer honey hem, det har jag minsann längtat till!

Då blir det Göteborg, Jelly Belly, kika på One Piece, kanske kika in på Lush och så äta ngt gott på det. Eventuellt kanske dra en film på Bergakungen? Gudarna vet, men Göteborg blir det iaf :'D

Annars har jag shoppat nytt mys på nätet (where else?!) och igår kom en efterlängtad mössa! Mitt juicy couture skal till min iPhone är på G hem, borde ha den innan helgen med litet tur <3 Sedan väntar jag på en MAC lippie, 2 par stockings, en Revlon lippie, Starbucks mugg, upphottade ventilhattar till bilen, Juicy Couture airfreshener till bilen och Crest 3D white tandkräm och munskölj nu efter blekningen.

Det tråkigaste är väntetiden innan man får hem sina grejer, eller vad säger ni? ^^,

Nu ska jag sätta upp litet saker i sovrummet, har fått tag på en hammare ;)
Here comes Mariah!

PeaceOut!

What a semi sugary day

Idag, trots trötthet och dylikt, så har det varit en halvmysig dag på något vis =)
Jag hann färdigt med 2 arbeten i skolan, jag har kört en inpackning i håret, blekt tänderna och donat. Sedan så somnade jag ju givetvis bort x-antal timmar...

Men när jag vaknar upp av honey som ringer <3 Åh! Kan ni fatta att jag längtar till våren då min bil kommer ut ifrån vinterförvaringen och jag får köra, tvätta och pyssla om min fina bil. Sedan att ströga med våran vagnpark och bara dunka fet musik. Elmia, Vallåkra och andra tillställningar. Iår är det mitt år :P

Kvällsmat på G här, funderar på gymmet imon...
PeaceOut

Maybe baby

Det kanske blir så att jag återkommer till bloggvärlden, när jag satt och läste igenom mina gamla inlägg insåg jag plötsligt att det är roligt att ha sina tankar på pränt och ha dem som ett minne. Man glömmer så fort de där små grejerna, så det kan vara gå givande att se tillbaka på.

Jag har grubblat ganska mycket de senaste dagarna, kanske kan förstås i inlägget nedanför... Jag har det mesta en människa kan önska sig en egen bostadsrätt, en egen bil, en fast tjänst, världens mysigaste man, goda vänner och mat på bordet...

Haha nääeh, nu får det gärna bli vår och varmare/ljusare ute så kanske även sinnet ljusnar upp litet ;D
Nu distansnattar jag min fina H och sedan blir det kvällsmat för min del, äggvita med kalkon och en kopp ekologisk chailatte <3 Till det blir det nog läxor i anatomi och en söt miss C i örat ^^ Det låter som en bra avrundning på dagen :D


PeaceOut!

RSS 2.0