It's a guy thing

Ska strax dra mig mot sängen, men jag slår nog på en film och tar med mig en flaska vatten. Vill somna till något vackert inatt, så att jag inte drömmer så många mardrömmar som förra natten. Vaknade med tårar i ögonen... Men först ska jag göra ett inlägg om en utklippt artikel jag hittade när jag rensade! Antar att den kommer från en typ 12-13 år gammal Frida tidning eller ngt :P


Detta säger hans stjärntecken om honom

Vädursmannen, 21/3-20/4
Han är rättfram, varm och väldigt sexig. Vädurskillen vet hur han blir populär och kan lätt linda folk runt lillfingret. Han försöker fånga dig genom att fråga dig rent ut om ni ska dejta. Eller så kysser han dig direkt! Du kan fånga honom genom att hänga på snabbmatsställen, klubbar eller sport- och nöjesarenor -  ställen som han älskar att befinna sig på. Varning! Du kommer aldrig bli nummer 1 i hans liv, för det är... Just han själv...

Oxpojken, 21/4-20/5
Charmig, hårt arbetande och gillar saker som han känner igen. Oxpojken gillar inte överraskningar och kan vara envisa. Han är blyg, så räkna med att ta första steget själv. Eftersom han inte är speciellt social, så kan det vara svårt att hitta honom ute. Försök locka honom med videokvällar hemma, så blir du säkert hans för evigt. men du, han kanske inte är världens roligaste partner.

Tvillinggutten, 21/5-21/6
Han är oemotståndligt charmig och har en humor som gör att du smälter som ett ljus i Sahara. Tvillinggutten påkallar uppmärksamhet och du kan inte undgå att märka hans viftande, yviga gester. Dessutom kommer han att flirta med dig (och dina kompisar). varnig för otrohet hos denna snubbe! Vill du ändå ha honom så impa på honom genom att säga smarta saker eller skriva ett kvasiformulerat kärleksbrev.

Kräftkisen, 22/6-22/7
Han är sårbar, bra på att dölja sina känslor och gillar barn och djur. Kräftkisen behöver en del uppmärksamhet och ömhet, men kritisera han inte - det tål han ej! Hans blyghet innebär att han uppskattar om du raggar upp honom och inte tvärt om. Men när han väl är intresserad så är han Mr Romantisk och kör hela paketet. Haffa honm vid vattnet, där gillar han att vara!

Lejonkillen, 23/7-22/8
Han är generös och varm, men kan vara egotrippad och dominant. Däremot är han underhållande att umgås med och du lär ha många avundsjuka blickar om du fångar ett lejon, som är kända för att vara romantiska och passionerade. Han har lätt att bli kär - ofta. Håll i honom hårt och var beredd att han sätter dig högt på en piedestal.

Jungfrusnubben, 23/8-23/9
Noggrann, pedantisk och perfekt.  Sådan är han och så vill han att du ska vara. Han är ingen drömmare, utan väldigt realistisk och vill ha det så. Han låter sig inte lockas sv smicker, så vill du ha honom måste du vara smart. Försök att vara kompis med honom i början och smyg sedan in dina inviter. När han väl tar första steget så är det serious shit -  då vill han vara med dig hela livet!

Señor Våg, 24/9-23/10
Señor Våg vet om att han är snygg och ser till att få de brudar han vill ha. Han är romantisk och tillgiven och beroende av din kärlek. Han söker l'amour hela livet och är mycket kritisk - räkna med att bli synad i sömmarna. Han är svartsjuk, men vet iallefall om detta och försöker lägga band på sig själv.

Scorpio boy, 24/10-22/11
Alla myter om att Skropionen är passionerad och sexgalen - stämmer! Hans karisma kommer med all säkerhet att fånga dig och han är livsfarlig när han har gett sig f*n på att få någon. Scorpio boy älskar att leka med folks känslor och gör det ofta. Vill du att han ska fasta för just dig, så spela cool. Ta reda på allt du kan om honom i förväg så imponerar du på honom när ni har er första konversation.

Skyttejabo, 23/11-21/12
Han är entusiastisk och uppriktig och garvar åt allt och alla. Gillar du optimistiska killar som är äventyrslystna är Skytten nog en kille att satsa på. Men var inte så säker på att han stannar för evigt. Skytten älskar att ständigt söka nya offer som han skjuter sina amorpilar på. Han är er lekfull än passionerad och vill inte han någon klängranka som kväver hans frihet.

Mr Stenbock, 22/12-20/1
Han är ofta välbyggd och har en bekymrad blick. Som den riddare han är, skulle han aldrig drömma om att göra bort dig eller sig själv inför publik. Han är smidig, intellektuell, väluppfostrad och tystlåten och vill helst att du ska vara likadan. Kan även ha lite torr humor, eller till och med avsaknad av den. Men hans starka sida är hans trofasthet och lojalitet. Låtsas vara intresserad av hans hobbies - och han är din!

Vattumansgrabben, 21/1-19/2
Rolig, självständig, charmig och vettlös - sådan är han. Dessutom förstår han dig väl och är en god lyssnare. Men vattugrabben är rätt fladdrig och glömsk - vilket kanske blir lite jobbigt i längden! Han kommer locka dig med sina roliga miner, garv och skämt. Vill du fånga honom i ditt nät bör du vara lika självständig som han. Han gillar nämligen oberoende, starka kvinnor och hatar kladdigt romantiska flickor.

Fiskhunken, 20/2-20/3
Djupt tänkande, romantisk och en aning blygsam. Opraktisk och lättlurad, men charmig. Han försöker impa på dig genom att dansa hysteriskt på dansgolvet eller sjunga en serenad för dig. Var inte förvånad om chokladaskar och blommor dyker upp i detta sammanhang - fiskkillen är seriös, men aningen klyshig. Vill du haffa honom så ös på med allt smicker du kan komma på.



Haha, bara en rolig grej. Men några av grejerna stämmer enligt mina erfarenheter iaf ;)
Lyllo mig som har fångat lejon ;D

Kommentarer

Please leave a note <3

Whats your name pretty?
Remember the times?

You got mail?: (the others cant see it)

URL/Where can i find U?

Scribble here:

Trackback
RSS 2.0