Car crazy chick

Idag har jag pysslat om killens bil, dammsugit och tvättat skinninredningen och smörjt in den, ja och även fyllt på spolarvätska! Tänkte ta min egna med, men det tog sådan tid med H's bil. Får ta det en annan dag, i helgen kanske. Hade tänkt att ta H till hjälp och byta olja och filter på bilen, går så fort och lätt när man är två. Annars är det bara Ditec kvar som den ska in på iår.

Bromsarna får jag ta nästa år, är ändå en del som fortfarande måste köpas in... Bromsok, bromsokshållare, nya skruvar och nav/fett, stålomspunna bromsslangar och litet annat bös = ca 8000 :- och då är det bara bromsarna som är fixade liksom.

Sedan ska bilen: delvis lackas om och nyköpta delar ska lackas, nya fälgar ska inköpas, diodlampor ska i runt om, i första hand i bakljusen, xenon ska inköpas och monteras, dioder i kupén, rutorna ska tonas runt om (kolsvart :D), draget ska lackas om, rostlaga de små fläckar som finns, nya högtalare till baksätet så att de matchar de fram, instegslister volvo original, remmarna ska bytas, kopplingen ska bytas, fjärrlåset ska in på koll på firma, streamer till bakrutan ska inköpas, nya framlyktor måste inhandlas så USA-blinkersen går att montera, vindavvisare runt om, sedan ska det köpas in proffsprodukter att tvätta/underhålla bilen i det fina skick den är i...

Ja, som ni ser så är det en del att göra om man vill ;)
Hur mycket pengar handlar det om då? Fyfan, orkar inte ens tänka på det! Tur att det är en rullande renoveration och att bilen är körbar ;P

Annars har man varit i skolan idag, tur att vi hade sovmorgon tills halv 1. Gick ganska bra på arbetspsykologin idag trots att läraren är en av de torraste jag varit med om -.- Imorgon är det en full dag igen, ledig på torsdag och bara data på fredagen, men vi ska tydligen kika på Excel, min favorit... NOT!

Näe, ska pyssla med det sista och slänga huvudet på kudden, see ya!



Mitt mysiga vardagsrumsfönster ^^

Kommentarer

Please leave a note <3

Whats your name pretty?
Remember the times?

You got mail?: (the others cant see it)

URL/Where can i find U?

Scribble here:

Trackback
RSS 2.0