Nice weekend

Jag har haft en underbar helg hittills! Nu rundar jag av lördagen med grönsaker & dip och den nya smaken av Witamin Water. Mysigt!


Through sorrow and pain

Din musik har betytt så mycket för mig och gör fortfarande <3

L O V E


I like listing things

Ja, jag är svag för listor och ja, jag är svag för shopping... Det kombinerat är ju bara en vinnande kombo eller hur? Jag gör dessutom detta med jämna mellanrum eftersom ens cravings ändrar sig under tid...



Macbook
Stationär mac
Kompakt systemkamera
Mer mineralsmink
Massa nya lösögonfransar
Guldiga adidasskor
Levis Engineered
Coola cargoshorts
Märkesbälte
Märkesplånbok, tanfärgad
Snygg kuvertväska, vintage stuk
Döskallepartyväskan
P Ballerina
Ushanka
Silvrig Juicy Couture berlock
Fotlänk
Barbie smycken
Juicy Couture undies
Juicy Couture passhållare
Zombielinser
Mangalinser
Weekendväska
Filmplanscher
Calvin Klein Crave
Clean Original
Clean Simply Soap
Juicy Couture hårsnoddar
Chanelinspirerad väska
Virkat bikiniset
Vintage Pink Floyd tisha
Fuskpälshalsduk

Pälshalsduk
En till Ziperall
Ett par UGG Australia

Myshoodie från nätet
Miss Sixty jeans
Majestic brallor
Femi Pleasure hoodie
Pälsväst

Junkfood tisha
Juicy Couture starter silver bracelet
Juicy berlock (silver)
Juicy berlock (guld)

Juicy örhängen
Barbie örhängen

Ralph Lauren flag tröja
Dieselklocka
Jetset klocka
Glitterskal till iphone 4
Kasett skal iphone 4
Gameboy skal till iphone 4
Freddie Mercury - Solo
Döskalle cardigan
Cliniques 3-stegssystem för torr/känslig hy (största flaskorna)
Tigi Treat Me Right
Clean Warm Cotton
Clean Fresh Laundry

Me and my bike

 



Jag har varit ute  och hojjat, över 1 mil i väldigt jobbig terräng. Men guud så skönt det kändes när jag var hemma. Sådan goo känsla i kroppen :D Håller på att laga mig litet mat, måste ha ngt i mig. Har ju knappt käkat idag och efter denna energikrävande cykeltur klagar kroppen på mig :/ Så det blir fetaostfylld tomat i ugn med en liten bit superfin kalvfilé. Sedan ska jag ta en promenad runt kvarteret för peristaltiken ^^ Sitter och gluttar på nätet och letar nya skatter medan tomaterna är i ugnen... Farligt, farligt ;)
Pratade med papi som ringde förut också, gott att höra att han har det bra <3


Well done girl!

Japp!

Jag har varit redig och tvättat och smörjt allt skinn i bilen. Gott att ha sakerna iordning :) Var och bessade bilen idag, fick nedslag på ett hål i avgassystemet. Men det gjorde inget, för att det skulle ändå bytas så småningom, även om det inte var just nu... Men tror ni inte jag har världens snällaste man, 4-real alltså! Han ska ge mig ett rostfritt sportavgassystem från Ferrita... Det är ju... Ja, jag finner inga ord. Han är underbar!

Ska ta en knäckemacka till Liar Liar på 6:an. Ja, det blir ett bra avslut på denna dagen :D Imorgon ska jag upp och dra iväg häcken till: la salle de gym.



Fuck yeah!

Jagvillbarasägaattjagharhaftenfuckingjäklaamazingdaaay!! :D

 - Sista gruppen redovisade idag sitt arbete, så JÄKLA proffsigt! Hela våran klass har kämpat och nått jäkligt höga höjder och har en rejält fin kvalité! Jag är så stolt över klassen! :D

 - Jag fick VG i slutbetyg i både engelskt yrkesspråk och latinet (!!!) VG är ju ändå högsta nivån på högskolan ^^

 - Jag var den i klassen som hade det bästa resultatet på engelskatentan och den som kom som nummer 2 låg många poäng bakom. Så då fick jag applåder ^^ (HOST om de bara vetat hur lite jag pluggade *visslar*)

 - Vi avslutade engelska/latinkursen med en tävling. På en dryg halvtimme skulle man lösa 150 glosor i grupper om två och två. Jag grupperade mig med A. Och där vaknade tävlingsmänniskan i mig givetvis... Det visade sig i slutet att vi hade ALLA rätt och vann därmed xD Nästa grupp som blev nummer två var 3 poäng bakom och de som blev nummer tre hade 91 poäng.

 - Sedan avsluta skoldagen med en föreläsning av denna man som hade en kanonföreläsning! ->


So beautiful

<3


Min vackra kille, tagen denna helgen :) Han ligger och solar sig medan vi skruvar bil :)
Han får avsluta denna dag ^^


OMG!

Jag kom på att jag inte skrivit något på väldigt länge, my bad ;)
Men dels så kom mina grabbs hem i helgen som var och plus att vagnen kom ut xD Han som jag vinterförvarar hos är för jäkla skön och trevlig :) Så jag bokade plats till nästa år =)
Annars har denna veckan innehållt det kanske mest massiva skolan har erbjudit under dessa 2 åren, redovisning av examensarbetet samt opponering av någon annans examenarbete. Men nu är det GJORT :D Så JÄKLA SKÖNT! Inget mer i skolan nu, känns fan strange som tüsan! Jag kommer sakna allt tror jag, varit en del av mitt liv i 2 år ju ^^

Ja annars har det inte hänt så mycket.

Big parantes ;) Drömde en så jäkla het dröm inatt :P Att en dröm kan vara så verklig, läskigt, haha! Slutparantes

Umgåtts med goa Marren igår och idag, åkte bl.a. och handlade idag och hon var med som trevligt sällskap när jag städade kärran inuti :) Pyntade även med nya Wunder Baum ;) Nu ska jag bara tvätta och smörja halvskinnet och skinnratten så är han redo för säsongen, det gör jag imon ^^

Phew, lite slut efter denna dag. Åt nyss mat och lyxade med en Boylan Cane Cola <3 Nu börjar jag känna mig vääldigt seg och trött -.- Tror jag får natta mig nu!

Wooop woop!

Gissa vem som fick VG på engelskatentan?! xD So freaking happy right now!! Så litet fel trots att jag knappt pluggade, jag tror det var personbästa även på detta prov :D Fira?! JA!


Min underbara pojk <3


ReMix

Hejsan hoppsan.

Idag hade vi engelskatenta, den sista. Jag läste igenom och gjorde glosorna en gång åt varje håll och skummade igenom lässtyckena och tittade på prefixen och suffixen en gång. Haha! Så nu får vi se hur det går ;P Det kändes ok iaf :)

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Pratade med A om att resa till Geneve någon gång framöver, lät som ett trevligt löfte tycker jag :D Hon har ju varit där innan och det hade varit skitskoj med någon som kan stan, har ju aldrig varit i Schweiz så... Jaja!
Städade lite idag med, har typ fått städdille. Så jag bäddade rent, bytte alla gardiner och diskade upp det lilla som låg och dammsög hela lägenheten. Imorgon ska jag skura badrummet igen, tvätta golven och sedan tar jag helg typ :P Har ju inga fler riktiga lektioner denna veckan. Ska däremot in med A och göra klart opponentskapet, entreprenörskapen del 1 och 2 samt öva en sista gång på våran redovisning. Sedan är vi helt färdiga med alla uppgifter som har med skolan att göra. Då är det bara praktiken kvar. Skum känsla egentligen! Eller ja, jag kanske skulle få en exta uppgift på Metodiken. Men det är ju lätt ordnat förhoppningsvis :)

Imorgon ska jag fan spela Dead Rising hela kvällen och gotta mig :P
Lät som ett trevligt löfte!

Nu är det iaf dags för sängen!



Lever du än min vackra gamle vän? <3

Chamraj

CC Cowboys - 3.59
Puttin' on the Ritz - 1.02
Cry to Me - 2.33
Dare - 4.04
Das Boot - 5.13
Sexy Bitch - 3.16
Memories - 2.17
Kyre - 1.19
Death Note intro - 1.24
Death Note ending - 1.14
Morticians - 4.14
Come on Eileen - 3.47
Do you love me - 2.52
Maximum Overdrive - 3.24
Don't Stop till you get Enough - 5.55

Plus 42 minuters timer utan musik :)

Tot: 85,93 min, alltså nästan 86 minuter =D Det var en duktig powerwalk och 42 minuter av tiden hade jag med mig en go tjejkompis :) GÖTT!
Nu rå? En stor kopp smultronte och relax innan jag kastar mig till sängs ^^

Mr fishy

Har agerat chaufför idag ;) Slutade med att jag kärade ner mig i en jacka, 1500 spänn sisådär... Inget som delges denna månadens budget iom att bilen ska ut och ställas på. Meen snygg som satan var den iaf ;) Nu ska det strax förtäras en liten bit fiskgratäng med ett stort glas vatten. Efter det ca 50-70 minuters promenad innan det börjar bli sängdags. Tänke upp tidigt imon och köra, så jag får såndär go energi och känsla i kroppen lagom till tentan. Det blir nog bra :)

Jag har funderat en massa idag, funderat på om jag inte bara ska lämna Sverige och ta med mig mitt pick och pack och flytta. Gudarna vet att jag är less på det mesta här nu, rena rama u-landsstatusen snart sagt... Min mamma kom hit 1959 och då upplevde hon att det fanns en framtidstro, hopp och en glädje. Vad har vi idag? Depressioner, hög arbetslöshet, skulder och lån för att kunna leva i en låtsasvärld. Nej fy satan... Jag äger allt i mitt hem, det har jag köpt för mina egna pengar. Inga avbetalningar inget. Härligt!

Näru, det blir gott med en promenad sedan!


En av de vackraste platser på jorden <3


Yayy!

Loggade in på mitt skattekonto förut och YAY! De pengarna åker rätt på bilen :)
Härligt :D



Nu är det kanonsoligt och härligt, men det var det inte imorse. Regn, regn och massa regn. Funderar på vad som ska hittas på idag. Ser ut som det blåser en del, annars hade jag nog cyklat till köpcentrat... Räckte med den motvinden jag hade till skolan igår, fy fan :S Den biten som annars tar 10 min tog minst det dubbla, sådan jäkla motvind hade jag ;) Inget städ som behövs göras, ingen tvätt som behövs grejas med... Får bli lunch och lite disk till att börja med. Magen knorrar lite ^^

See ya later alligator!

Hello hurray, we are the great, we are the soldiers of the human race

Africa - 4.56
All you Zombies - 5.58
Alla Flickor - 2.49
Alltid Rött, Alltid Rätt - 3:14
Are U Ready - 3.28
TBY Hardcore MIX - 8.42
Avundsjuk - 4.06
Simply the best - 4.11
Well did you evah? - 3.48
Blue Monday RMX - 3.15
Cambodia - 3.57
Cars - 3.30

Tot: 49,14

Summa? En HÄRLIG powerwalk! Nu? Sängen :)
Bussnannhaii!

Winds of change

Heeej Kaj!
Hallåå Börje ;)

God afton allesammans!
Vad händer i världen?! ^^
Själv är jag sådär smånöjd på ett vis, har sånt flyt i skolan just nu. Grymt Flow lixx ;D Jag tänker på hur lätt jag har för den biten, lärande och kunskap that is, och vad glad jag är för det : ) Så lite som jag ändå pluggat till saker och ting under dessa 2 år... Jag har klarat mig bra ändå, inte som vissa folk jag har känt som ljuger om avgångsbetyg, skolkar bort mestandels av sin studietid, inte ens har ett avgångsbetyg till det man jobbar inom ;) PINSAMT! ;D Sedan att skryta om att man är så duktig och utbildat sig till 2 saker och att man har lyckats med det när man är sååå ung ;) Ja, om man hade avgångsbetyg på de utbildningarna så är det väl en sak... Vad ska jag säga då, med 2 snart 3 godkända yrkestitlar varav en från högskola? OJOJ, who cares!?

Jaja ;) Ska ut på en kvällspromenad nu och sedan titta en gång på engelskan, har sista engelskatentan på onsdag. Pirrigt ^^ Suffixen och prefixen sitter fint sedan innan, men några av glosorna får jag som sagt titta på ikväll. Imorgon är jag ledig hela dagen, vi är redan färdiga med allt i Examensarbetet. Vi är dessutom först ut med att redovisa :D Gott att ha det utgångsläget och bara kunna släppa det sen istället för att bygga upp anspänningar och vänta till sista redovisningstillfället...


Åh vad jag längtar till sommaren <3

Big Fish

Idag har jag haft min sötkaka Missy på besök. Det var inte igår, så det var wunderbart ^^ Det började med en runda på Kicks, H&M och Junk innan vi åkte hem till mig. (Jag fick btw ÄNTLIGEN tag på Isadoras bronzingpowder i min färg, den är typ alltid slut ungefär dirr den släpps!!)

Vart var vi?
Jo!
Jag nördade bort lite väl länge med Dead Rising, men jag ville visa Missy charmen med detta spel. Hon är ett Zombiefan precis som jag, även om hon kanske är mer för Resident Evil :)

Så matlagning = min goda fiskgratäng, som alltid blir rinnig... Men smaken är iaf fin ;D Till detta en av mina favvisar: Brothers Grimm följt av Missys filmval: Big Fish. Jag säger bara såhär! Herre vilken JÄVLA bra film! Jag grina som en unge! Det var nästan som att se filmen om min pappas liv. Jag kanske borde skriva den där boken om honom? ;) Jaja, i vilket fall så åkte den in på must have listan!

Nu är Missy på väg hemåt och jag ska sova, det med ett leende på läpparna! För vi avslutade med det vi är bäst på: Se på och drömma om våra oldies. Så Bogie, jag vill att du kommer förbi och hälsar inatt ;)


Epidermis

Jag har plockat och grejat hela dagen, insett hur mycket grejer jag har... Ja jävlar, nu får jag fan snart satsa alltså...

Jag har gluttat på 2 ganska schyssta filmer under tiden: Prince Charming och For Love or Money. I For Love or Money spelar en av mina favvisar Michael J Fox. Han är en otroligt fin man och jag lider med honom och hans familj... Behöva se sin man och pappa som bara är 51 år lida av något så hemskt som Parkinson, att få det när man är så ung :'( Tänk den dag när vi kan finna en bot till dessa hemska sjukdomar som förstör och tar bort de vi älskar... Ska man stötta något så är det forskningen av sjukdomar, så vi kan finna botemedel till t.ex. Parkinson!


Mr babyface <3


Michael med sin vackra fru och snygga Ryan Reynolds ^^



Bild på Michael från förra året <3

Mighty Nighty

jag kom precis hem från en polare vi käkade blomkål och dippade i holiday dip det var gott haha hon är en snel hest och nu ska jag sova godnatt ;)



HELL YEAH!!

Gissa vem som kirrade VG på sista latintentan?! MEE xD Personbästa också! Skulle vilja fira med något gott, men det får gå bra utan.



To dare

Senare delen av dagen har jag sett till att hålla mig upptagen så att jag inte skulle tänka så mycket. Det var ju bra på ett sätt, nu skiner halva lägenheten. Det är ju alltid trevligt, tar resten imon... Man får väl försöka att sova en sväng iallefall. Ska ju ha Entreprenörskap imon, inte direkt mitt favoritämne (matte/räkning) men det funkar iaf.

Fick förresten reda på betyget på kursen PAM idag, ni vet den skitkursen jag gick. Jag var ganska säker på att jag bara skulle få G, men jag hade FASEN VG :D :'D xD Så hittills är det bara en av kurserna som jag har G i, resten har jag VG i :) Men jag väntar fortfarande på att få betyg i: Medicinsk Engelska, Latin, Entreprenörskap, Examensarbete, LIA 3, Hälso och sjukvårdsadministration samt Metodik. Spännande! :D


Beauty

Empty

Idag har jag känt mig tom, tom och eländig. Jag vet inte... Har varit ledsen och fundersam. Usch för sådana dagar :'(


Underbara Starbucks <3 Testade Britney Spears favvo denna ggn ^^


Silvery

Underbara vår! It's official: I love you <3


Happy b-day to my hun

Idag fyller min kolakaka Missy år. Synd att jag inte hade bilen hemma, då hade jag åkt och våldgästat den söta skapelsen <3

PUSS på dig vackra kvinna!

Loveli


Karma police

Seriöst!
När jag var ute igår så träffade jag på en gammal väninnas pojkvän. Han var utan henne (tur!) Men nu till saken, han hälsade så glatt och trevligt. Precis som när vi umgicks förr allihopa. Men jag har sett honom andra gånger med henne och då tittar han bort/hälsar inte för att hålla husfriden liksom... Snacka om att ha k*ken i järngrepp: "Du skulle bara våga hälsa på henne!"

Sådant stör jag mig fruktansvärt på, hur kan man kalla sig en bra flickvän och försätta sin pojkvän i den sitsen? USH! Jag skiter väl i vem H hälsar på, jag äger ju inte honom (!!!) Han är iaf en vettig man och skulle aldrig tolerera att någon satte sådana krav ens. De som vet hur H är vet är att han lätt tänder på alla cylindrar och då är det kört ;) Jag menar inte att jag är en perfekt flickvän, men vissa grejer är ju för tusan så himla BASIC!


Men en dag får ni tillbaka ;)

Night update

Hej!
Jag har precis stekt pandekager ;D Tog 2 till kvällsmat, med hallonsylt ^^ Resten är frukost och lunch imon ^^ Mina pamcakes är så goda så, blandar i något så kontroversiellt som mandelessens :P Supergott enligt mig! Har färska jordgubbar i kylen som jag ska ha på imon : )

Btw! Den varma räksalladen jag gjorde förut blev SUPERGOD :D Den blev en ny favvis, bye tonfisk! Nästa gång ska jag testa med pasta istället för ris. Har inte hunnit sitta en minut med latinet än, lite ångest på det. Men promenaden tog längre tid än jag tänkte och likaså disken. Sedan ringde H och pratade en timme med ^^ Men nu är det dags att borsta tänderna och ta med latinpärmen och somna med dessa glosor ;P


Mina spökisar :)

Hot prawn salad

Jag tänkte plocka ihop en sallad och inbillade att jag hade en tonfiskburk hemma, men icke!
Vadfan ska vi ha då istället?
Humm humm humm...
Ja, vi steker räkor i chili och vitlök och lägger dem varma i salladen. Så nu ska jag strax sysselsätta mig med detta medan riset kokar... Sedan blir det en promenad i det underbara vädret varefter det blir latintentaplugg. Har sista tentan i latin på onsdag och jag måste ha G+ eller VG för att få VG i slutbetyg. Ingen press eller så va? ;) Ska diska mellan glosor och grammatikplugg med. Sedan får jag väl se mig själv som ganska nöjd med dagen tror jag.

Dock grämer jag mig över att bilen inte är hemma och kan pysslas med. Helvettes snö som skulle komma och förstöra allt. Cocksucker... Jaja, det blir bara till att vänta -.-

Ear candy



Åh, älskade 80-tal! Hittade denna bardomsfavoriten förra helgen när jag satt och spånade på iTunes, härligt!

Roundabouts

Idag är det söndag morgon, återigen får man känslan av vår, men jag låter mig inte luras en gång till alltså! HAH! Nyss varit ute på morgonpromenad med vovven : ) Han är en sådan glädjespridare min lilla korv ^^ Nu har han hittat sitt bildäck som han söp bort i förra veckan och är i full gång ;P

H sover fortfarande ;) Ofta att det är jag som vaknar först, det händer typ aldrig :P Det är ju han som är morgonmannen här hemma, han och hunden ;) 

Vad händer idag då? Inte så mycket tror jag. Stackars H fick ju en fraktur på den övre falangen på lillfingret, så han har inte velat göra så mycket för det är ganska smärtsamt och det förstår jag verkligen! Funderar på om jag skulle ställa mig och diska samt sätta dagens mat i "marinad". Ska ha ölbrässerat griskött med ris idag denna söndag : ) Världens goaste sås! Men först får jag väl gräva fram något till frukost, pannkakor kanske? :D Ja det ska jag fasen steka!

The spy

Sniff är ute och åker bil. Hundspionerar på bilen framför ;P


Shopping <3


Aah, finfint godis till håret <3


Hairless

Åh! Uppfödaren till våran underbara kull ska få valpar emot sommaren, hur underbart?! Jag skulle bara önska att vi hade en till underbar nakenvovve♥ Det kan mycket väl bli så i framtiden, då är vi sugna på en import, en citronfärgad, fawn eller en blå kille blir det nästa gång isf : ) Samtidigt är de prickiga huur charmiga som helst ^^ Ska bli roligt att se hur det går för våran uppfödares nya kull, tror den kan vara riktigt lovande!

Annars? Jo, som vanligt har jag "tur"... Trodde ju jag kunde få köra ut bilen denna helgen, men så kom det mer snö! MER SNÖ?! Hallå det var ju tamejtusan i princip vår och massa go sol och så detta? Jag är inte med, men i vilket fall så tänker jag INTE köra ut bilen i sådant väder. Så nu dröjer det 2 veckor, minst! Nästa helg är inte H hemma så jag tar mig inte till vinterförvaringen, så tidigast helgen efter det då. Ughh, tänkte jag skulle få vara i tid med att få ut bilen iår. Så man kunde ta det lugnt med besiktning et.c. men nääeh då ;)

Väntar på bejb och vavva, de borde vara hemma vilken minut som helst. Ska diska en sväng till innan, håller på att ladda min PS3 kontroll så jag kan döda mer zombies :P Underbara tv-spel, det är ren avkoppling och njutning att lira :D


Smell ya later!


Walk the line

H e j . j a g . h e t e r . M a r i a . o c h . j a g . h a r . i n g e n .
f a n t a s i . j u s t . n u .


Magic wonderland♥


Luxury

Thank god for my guys & dolls :)
Helgen har varit kalasmys fast jag känner på mig att nästa helg kommer vara ännu bättre ;D

Jag har kommit fram till varför min blogg inte är och aldrig kommer bli en storblogg (skönt!)

 - Jag lägger inte ut bilder på fika/måltider
 - Jag tipsar inte om olika smoothies
 - Jag uppdaterar för dåligt
 - Jag gillar inte smycken och andra typiska tjejgrejer
 - Min hund är ingen chihuahua

;P


Good work there!

Bra grejer som gör mig glader

* Vi fick oförskämt fin kritik på examensarbetet som nu är 99,9% färdigt :D xD
* Sniffs patellaundersökning gick finemang
* Bilen ska ut nästa helg
* Jag har shoppat en heel hög med läckra kläder, weeeei xD


Kickass :D


RSS 2.0