Happy b-day to daddy <3

Idag fyller världens finaste, bästaste och gulligaste papi 72 år. Skulle önska att jag kunde vara med familjen och fira honom... Men jag får ta igen det när jag kommer upp i augusti ^^
Grattis papi! Love you <3

Dare to be different

Nu har jag köpt skor, ett par till bröllopet, det andra paret för att de var så grymt coola. Jag älskar saker som är lite annorlunda och som helst inte alla andra har :) Mami som lärt mig att sträva efter det unika <3
Såhär ser de ut iaf!
 
Längtar tills jag får hem dem alltså <3
Borde ha en rejäl paketskörd i nästa vecka :P

Dresses

Kolla vilka SJUUKT snygga klänningar jag köpte till bröllopet i augusti. OHH,  längtar tills de kommer hem. Bara ett par söta skor till så :D xD
 

Wedding

Sitter och sippar på min proteinshake och grunnar på vad jag ska ha för klänning på bröllopet vi är bjudna på i augusti... (Nej, det är inte jag som ska gifta mig, är inte den typen...) Börjar bli dax att börja leta så man inte är ute i sista minuten. H har ju redan hittat det han ska ha. Och toppar kavajoutfiten med en nyköpt skjorta från Ralph Lauren :D Han kan min man ;P Inväntar svar från flickan ifråga för att se om det är ngt speciellt tema eller färger och så...
Ska snart lägga mig också, upp imon bitti till gymmet :D

Pearonade

Hohoo! ^^
 
Idag har jag varit på jobb, amazing grace eller något ;) Men sedan jag kom hem har jag känt mig så himla trött... Verkligen helt orkeslös. Var iaf och handlade mirakelnudlar och kokosvatten idag, nu visste jag ju när gymgrossisten var öppet ;) Riktigt schysst lagerbutik, bra och trevlig service och allt funkade finemang =) Coolt att se personalen springa runt därinne som små flitiga myror ^^ Där handlar vi gärna igen alltså!
Nu blir det gymmet!
 
Pusshej!

Kind hubbie

Min hubbie är snäll. Berättade ju häromdagen att han kom hem med säsong 5 av min absoluta  favoritserie Dexter förra torsdagen. Nu har han köpt säsong 6 också <3 Vi satt i princip och sträcksåg säsong 5, så JÄVLA spännande. Så nu hoppas vi att den är hemma till kommande helg! Det är en serie man inte får missa, så underbar. Den och Millenium, Arkiv-X ligger på min topplista över icke animerade serier ^^


Training

Idag har jag varit och kört en timme på gymmet Gött! Körde kondition och styrka. Börjar kännas bra detta. Fått ganska fin färg också efter x-antal minutrar i solariet med så det känns riktigt bra! =)

Efter gymmet åkte jag ut för att handla, var sugen på mirakelnudlar, kött, grönsaker och fetaost. Men Gymgrossisten hade preeecis stängt, så det får jag väl ta en annan dag dåråå ;)

Har precis ätit stekt kalvfilé med stekta champinjoner och en flaska kokosvatten. Gött som faen! :D Ska se hur kvällen ser ut, ska till ett helt nytt ställe imorgon så jag får se vart jag ska ta vägen ;)

Nu slappa lite med Dead Rising, ett av världens bästa spel!

Tihii :D

 
Vad tror ni att jag har beställt?
Är sjuuuukt spänd, förväntansfull och nervös :'D

Wanna, wanna ^^


Good workout!

Phew!
 
Idag har jag bannemej kört på! Först en halvtimme på gymmet i förmiddags och en timme till på kvällen plus en promenad på cirka 45 minuter. Kroppen känns mör och go :) Precis så vill jag ha det! Jag har haft fel vanor och skapat den hyddan jag har nu och nu är det blod, svett och tårar för att bli av med skiten... Men jag gör inte som många, tar den enkla vägen och gör en gastric bypass... Jag var kandidat för det när jag vägde som mest... Men nu har jag tappat 6 kilo på bara 2 veckor (!!!) och ett antal centimeter runt om på kroppen. Härligt, men jag vet att det kommer gå perioder då man knappt minskar någonting, svackor. Men det är bara att köra på =)
 
Nu ska vi avsluta kvällen med varsinn frukt och Dexter <3

Hungry

Var och körde ett kort pass idag bara för att få igång systemet lite innan frukost/lunch. Hade en god sovmorgon idag :) Nackdelen är att det var så himla mycket folk på gymmet, trängsel, kö på maskinerna, folk som bara är där för att glo på brudar et.c. Sånt gillas ej, det och så glömde jag packa mina träningsskor :S WTF! Så idag var inte en lika bra träningsdag kan man säga ;)
 
Nu lagar vi mat, fetaostfyllda tomater med stekt kalvfilé, ska bli underbart gott kan jag säga :D Sedan blir det posthämtning hos svärföräldrarna och lite prat med dem. Sedan är dagen ganska öppen faktiskt. Är dock ganska soso väder ute...
 
Jag funderar och funderar på vad jag ska köpa som nästa bil alltså... Är grymt sugen på en BMW, går inte komma undan ifrån sedan jag fick åka med i svågerns feeta E60 535'a :D
 
Någon av dessa niceguys är jag sugen på ^^
 
 

Quite a different midsummer

Hehe!
 
Iår blir det en lite annan midsommar än vanligt. Inget firande... De man vill fira med bor alldeles för långt bort eller är upptagna med jobb. Så vi började dagen med att åka och handla, sedan åkte vi och badade med Sniffis och kastade frisbee. Sedan åkte vi hem och stekte till världens finaste köttbit som H köpt. Inte vilken skit som helst utan varsinn bit hängmörad black angus ytterfilé. Jag menar oxfilé, pwah ;) 
 
Till det rökta, stekta champinjoner med svartpeppar och hemgjord guacamole ^^ medan vi kikade på säsong 5 av världens bästa serie Dexter som H köpte till mig 
 
Sedan på kvällen kände jag att det inte gick att missa ett träningpass, så jag drog till gymmet. Hade en aspepp dag och körde 110% och FYFASEN vad HÄRLIGT det var! Solade 11 minuter också. Så nu känner jag mig på superhumör. Kom hem tog en prommis med vovven med en proteinshake. Jag känner mig härligt pepp nu alltså! Funderar på om jag ska ut och cruisa bil och dunka musik... Hmmm ;)

Only the best is good enough

Mhmm, nu är finkuddarna mina. Ska sova som en prinsessa inatt :D
 

Sunny <3

Åh, härliga sommar, härliga sol! Nyss varit och tränat, idag vart det ett riktigt svettigt pass. Så nu sitter jag med min proteinshake och eftersvettas. Ska hämta mina skor som redan kommit! :D Sedan ska jag ta en go dusch och sätta mig ute och sola. Ah! Idag kommer mina grabbar hem också ♥

Idag ska jag bara ha en gottedag, sådeså! Ganska ihålig update, men jag gör inte så mycket på dagarna. Bara har det gott just nu när det är lite att göra på jobbet. Det blir mer, så jag får väl passa på.

Ha en solig dag alla därute!

Get cocodicted

Day 2: Mat är bra fadd utan salt :-/ Men man mår ju bättre utan det... Man vänjer sig väl långsamt, för idag är det en smula bättre. Men vem vet, det kan ju gå i regress... Idag blev det iaf scrambled eggs med risoni och parmesanflarn och svartpeppar.

Sitter och rehydrerar med kokosvatten. Ska köpa in och ha massvis av det hemma, som komplement till vatten och celsius som kommer vara min "läsk" framöver.
Ganbare!


WNT

Hullo!
Sitter och tar igen mig efter träningen och tar en proteinshake, testade den med mjölk idag och jösses! Var den god innan så smakade den 1000 ggr bättre nu. Yumyum! Den rekommenderar jag verkligen och den finns här!

Annars är det inte mycket planerat idag, ska upp och ringa mami&papi, diska, städa/plocka, sola en sväng ute, laga mat och klämma in en powerwalk/joggingtur framåt kvällen :) Alltså inget Rock'n'rollhäftigt, men det är gott det med.

Through a hole

 

 


Maybe I'm a different breed...

Phew ^^
Idag har jag fört över all musik från den gamla datan som var ngt att ha. Lite pyssel, hade min fina man i örat ;) Idag har vi pratat 5 timmar i sträck i telefon :P Tur att han har bra abonnemang så att det går att ringa billigt till Sverige! På tal om småkakor... Blodtrycket är fortfarande skrämmande högt, är det inte bättre inom några veckor så får jag söka vård och medicineras :/ Är det därför jag mått så pissigt i det sista tro? Att man inte köpte en mätare tidigare känner man ju då, har ju ändå släkten smäckfull med hjärt- och kärlsjukdomar...
Så jag fick panik och slängde massa "onyttig" mat och åkte ut och köpte in bättre mat, glömde dock gröna bönor, ruccola och jordnötsolja... Men vi får väl ta det när H kommer hem ^^ Har jag och H varit synkade på alla vis innan, så har det nu blivit ÄNNU mer av den varan. Han är nog kanske min tvillingsjäl i livets rundgång?
Känner mig bara surrig just nu, kan ju utläsas på surret ovan :P
Tror jag ska ta och vätska upp mig och ge mig iväg på en powerwalk/joggingtur och sedan blir det SPA och film resten av kvällen. Ska bli gott :)
image description
Busshaii!

I needed this <3

My new babies <3

Tasteless...

Day 1: Det är tufft utan salt...


(3 äggvitor, 1 äggula, kalkon, röd paprika och gul körsbärstomat samt stort glas vatten)


Choices

Idag fick jag göra ett val, ohälsa eller hälsa, leva eller dö... Nej men seriöst, idag fick jag min blodtrycksmätare och jag har FARLIGA blodtrycksvärden :/ Så från och med imorgon så får jag ta bort allt salt ifrån maten och dricka mycket mer vatten och fortsätta att röra på mig som jag gör. Det där med saltet kommer att bli TUFFT! Jag är en saltoman och mat smakar så mycket bättre med gott salt på. Men jag måste välja och livet i sig överglänser väl smaken på maten man käkar?

Peekaboo

Phew, vilken morgon!
Är nu hemma på min rast, håller på att laga något snabbt och lätt att käka så jag kan få lägga mig och vila en sväng efteråt, så jag orkar med kvällen också! H köpte någon osockrad citron iste som jag nyss testade, men jag fick ha i en tesked stevia faktiskt, var lite väl bittert ;) Funderar på om jag ska lira lite Sims 3 innan mate, för att varva ner liksom... Tror faktiskt det :)
Hörs kanske senare!

Hot cocoa

Har allt varit hemma en bra stund, men har inte haft tid att blogga. Jag slutade ganska sent idag och det har funnits att göra så att säga ;) Har tvättat kläder, lagat mat och sökt ett annat jobb. Nu sitter jag och slappar med min stora goa mugg från Starbucks. Innehåll? Varm choklad ^^,

Kände för att vara en smula onyttig sådär ;)

Ska strax gå och lägga mig, är en lång och tung arbetsdag imorgon nästan 10 timmar totalt. Kommer vara trött ;)

Sov gott alla därute!

 


Changeling

Sitter och ser på denna gripande film, kan inte med att gå och lägga mig innan jag sett färdigt. Kommer vara trött imon på jobbet, men det är det värt.

Gick bra att jobba idag och det var ganska lugnt och stillsamt, hoppas på det imorgon med. Söndagen kan bli lite värre, men det är ju så med delad tur ^^ Längtar så till mina pojkar kommer hem, men det är snart torsdag :) Dagarna går och vips är det semester! Det ser jag fram emot, det och en annan grej ;) Wiiie!
Nu är det sovdags, ska visa det fina skinet jag köpte till min lappis :D
Coolt va?! ;D

In the phone

Ciao!
Sitter i telefonen med min man ^^ Vaknade sent idag, så jag fick mig en god sovmorgon. Sitter och funderar på vad jag ska käka, sugen på en ceasarsallad, men jag hinner inte steka kycklingen i ugnen på den korta tid som är innan jobbet :/ Attans! Får bli imorgon efter jobbet! Jaa, vad ska det bli då. Åhw, trååk!
Efter min städdag är det så mycket finare här hemma, lite småplock kvar bara innan jag är helt nöjd. Som en kasse med papper som jag måste gå igenom -.- Det är allt en ganska mysig liten lägenhet jag har, förutom sommargästerna i mitt kök dåråå ;)


Åh vad jag längtar upp till Norge, tänker på det var och varannan stund </3

Chou, Chou... I love you

Nu har jag borstat bissingarna i mina nya toothytabs från LUSH, annorlunda mot vanlig tandkräm men goda. Så nu luktar och smakar det ros i munnen :)
Lovey-Dovey ^^

Så nu ska här sovas och jag hoppas jag kan drömma om ngt vackert, som tex mitt vackra nordnorge nedan.
Sov sött alla!


Coziness

Just nu sitter jag såhär och myser med min skatt i knät <3 Jag sitter och slappar med min underbara färska ansiktsmask som jag köpte på LUSH i tisdags, härliga BB Seaweed. Tänker på dagen som varit och ler, en härlig dag helt enkelt. Perfekt sådär innan en jobbhelg =) Börjar även 15:15  imon, så gissa vem som ska sova länge? ^^


Som sagt har jag haft underbara Missy på besök. Så vi har haft en toppendag som kan beskrivas kortfattat:

 

Köpcentrat

Ädelostkyckling

Across the Pacific (Riktigt imponerad!)

Strul (Mhmm!)

Kesella till efterrätt för min del, kaffe för Missy ;)

Prat, skratt, klänningsprövning

Den enskilde medborgaren (Tänkvärd film!) plus Missys hemgjorda guacamole med chips och PÄRONAD och allmänt myys <3

TACK UNDERBARA MÄNNISKA! Du gjorde min dag ^^

Förlåt att det blev sent, du som ska upp tidigt imon. Puss!


Flattening iron

Åh, idag kom skönheten. Satt med Missy på golvet och slet upp paketet, kändes lite som jul ;) Ska testa den imorgon innan jobbet ^^

image description


Strong as a lion

Nu håller jag på att uppdatera min lappis till lion ^^
Även:

 - Köpt tågbiljetter till Trondheim till mig och H för att hälsa på P och T i augusti :D
 - Köpt tågbiljett till mig upp till mitt vackra nordnorge (längta!)
 - Beställt blodtrycksmätare
 - Städat och omorganiserat i lägenheten.

Ska strax gå ut med allt skräp, kastat en massa grejer hemma, SKÖNT! =)
Imon kommer min fina missy på besök. Då ska här bara mysas med filmer, prat, skratt, mat och gott. Ska bli härligt sådär innan en jobbhelg! =)

Ah!

No work

Idag blev det inget jobb, men då passade jag på att installera lite godis på min MacBook ^^
Ska uppdatera den också tror jag, kostade inte många hundra extra. Blir inte mätt av att se på den, så himla snygg är den! Ska köpa ett skin till den för att pimpa den också ;) Vad det blir får ni kanske se senare!
Men nu har jag suttit och grejsat alldeles för länge, så nu ska jag börja städa här hemma med underbara Dean Martin i bakgrunden, det tack vare min underbara missy!
Ha nu en fin dag allesammans, det ska jag ha! =)

Fuckin awesome day

Jag fick med mig M till Göteborg efter lite tjat ;)
Så vi tog tåget till Götet och plockade upp min nya DATOR :'D En helt underbar MacBook ♥ Sedan spatserade vi runt och shoppade en massa skoj. Jag shoppade verkligen loss på underbara LUSH, sedan blev det litet fint småplock på Lindex och sedan hittade jag typ en chockrosa tunika/strandklänning som var såå himla fin : )
Sedan käkade vi på en jättegod kinabuffé innan vi traskade till tåget igen. På väg till tåget är det en kille som blänger såpass på M så att hon börjar undra vad det är för fel på han. Då stannar han oss och säger att hon var den vackraste tjej han sett och så drog han fram en stor blomsterbukett och gav henne. M som är social/orädd/snäll ger han en kram varefter han stryker henne över kinden och gick iväg, sedan ropade han: "Vi kanske ses någon annan gång". Haha, vi vart så paffa alltså ;D
Så kul att hon ville hänga med, verkligen många skratt och upptåg idag!

Nu sitter jag vid datan och myser, ser på Spiderman i bakgrunden, pratar med mitt ♥ och äter en skål med min hemmagjorda caesarsallad, multitasking, haha! Ska strax beställa mig en RIKTIG plattång, en GHD! Det och en blodtrycksmätare : ) Funderar på om ska ha en begravning/häxbränning/whatever av min gamla plattång som bara rev av och luggade håret så det såg ut som själve fan... Ja, vem vet :P


Som sagt, jäkligt härlig dag. Kommer somna med ett leende på läpparna idag ♥


Mine!

Åhåå, älskar den så ♥
Men mycket nytt att lära ^^


Aah, sitter bara och ser på nya lappisen ^^


Mornin'!

Hihi, pirr!
Nu bär det snart av till Göteborg ^^

Skulle så gärna villa träffa en person som bor där, men jag tror inte han är sugen på det...

Jag håller på att tjata på M att hon ska med, men det går trögt ;-)

Nu ska jag rocka en stabil frukost och fixa mig innan jag ger mig av med tåget. Nervös som attan ;) Hörs sedan!
Ha det fint idag :)


I'm hoome ^^

Hejsan hoppsan!
Då var denna kvällen gjord =)
Jag fick ett sms av söta Missy om att kolla i min brevlåda när jag kom hem och vad hittade jag där? Jo en skiva med underbara Dean Martin ♥ Lilla sockerkakan, hon visste hur hon skulle muntra upp mig! Tack underbara själ ♥

Nu har jag klämt i mig lite mat, har inte blivit så mycket idag :/ 2 mackor imorse och 1 crepes och 2 tortillabröd till kvällen och en massa vatten, för gudarna vad varmt det varit på jobbet idag...

Ska upp och ringa mami och papi och sedan blir det disk och sängen. Ska upp imon för att göra något jävligt, jävligt roligt! xD Wiiie!

Så vi höres väl imorgon igen ;)


image description
Åh, saknar Dublin

Carefree

Suttit och fyllt i tillgängligheten för jobbet, det är inte många bokade lediga dagar på en månad, 6 stycken för att vara exakt. Men sedan vet jag ju att det blir mer ledigt än så ^^ Jag har jobbat ihop drygt häften av mina timmar, men första månaden är alltid värst, innan man hinner samla på sig en del plustid.

Men nu ska jag inte sitta här och filura, ska duscha och torka håret innan jobb. Ska in och lämna min ifyllda lista också. Hoppas denna kvällen går fort för imorgon... ;D

WAHHHH!
Såg nyss på reklamen att den 13 kommer Dexter säsong 5 som box. SKA HA!
KÄRLEK!

Fine stuff

Nyshoppat:
Blängt på denna förut, grymm kvalité och nu är den våran :D


Rio

Ser på animerade filmen Rio med pojkarna. Har nyss käkat tacos och nu blir det några karameller efteråt ;)
Mys på hög nivå <3


Dopey

Igår var en helig dag, köpte något fett snyggt ♥ ;)
Idag åkte mina fina pärisar så det kändes lite tomt. Men jag ska ju åka upp i augusti och då ska jag bara njuta av världens vackraste plats ♥ Men dock känns 2 månader gaanska så fjärran just nu, men om man jobbar på så går väl tiden fort kanske? ^^

Idag blir det bara mys, tacos och film.
Ja juste! Igår var jag så stolt över min Sniffis, han visade att hans arv låg nära till hands och här snackar vi perfektion vid första försöket. Mycket stolt hundmatte och husse ♥

image description
Mammas vackra kille i vintras ♥

Love ♥

♥♥♥


♥♥♥


Phonecall

Hell yeah!

Ringde lönekontoret idag och frågade angående semester. Min chef påstår att jag inte får någon semester iår, men lönekontoret sade annat. 21 dagars betald semester (!!!) :D Så jag ska ge mig av mot jobbet en stund tidigare och åka in till chefen och skriva på papper och ta upp detta med semestern och se vad hon har att säga om det hela. Ska även in till min tidsbokare och prata, så jag ska alldeles strax koka mig lite mat såhär innan jobbet. Knorrar lite i magen :P

Ha nu en fin dag allesammans!

Vintage wash

Sitter och chillar med Elvis i bakgrunden, huvudvärken och ledan i kroppen har varit närvarande hela dagen. Kroppen klagar på mig och jag kan inte annat än att hålla med den... Är lite opepp, mami och papi åker på lördag morgon och då är jag "ensam" på veckorna... Jag ska ringa imon och se hur det ser ut på semesterfronten, annars tar jag fan ut obetald semester... Undra när Vallåkra är btw! Jaha, 18-19 aug... Den hade man ju helst velat vara på faktiskt! Ash, jag får se hur jag gör faktiskt!

Nu ska jag ta hand om tvätten i tvättstugan och sedan är det inte långt tills jag stupar i säng ^^
Imorgon är en annan dag vettni ;)


En av världens vackraste platser <3

Sourz

Ughh sura pojkvänner alltså... Idag var jag på riktigt dåligt humör, men tyglade det ganska bra.
Men så ringer han och säger att han har något roligt att berätta, något som jag kommer bli jätteglad av. Jo hans brorsas nya flickvän ska sälja sin bil och kom på att det var bättre att sälja fälgarna löst och de hade H's brorsa ordnat för "bara" 8500...

Ja men hallå?

Vad är det för märke på däcken? Hur många mil har fälgarna gått? Märken och repor etc. Jag menar du kan få likadana spritt nya fälgar för 7500 drygt men med valmöjligheten att välja några riktigt bra däck själv så att man inte får några Linglong liksom (!!!) Nej då blir H sne som fan. Öhh, killar... Sedan när jag kollar annonsen som ligger ute på fälgarna/bilen så vill hon ha 6000 för däck och fälg. Vem fan ska stoppa på sig de andra 2500 extra kan man ju undra? "Du får dem ju gratis av mig säger han då så vad spelar det mig för roll vad det kostar..." Bara för att vi har gott om pengar så behöver man ju inte tappa rim och reson...



aaah <3

New

Gäsp... Ny header, tryck f5 eller uppdatera eller nåt...


National anthem

Idag är det Sveriges nationaldag, känns som vilken annan jäkla dag som helst. Inte som Norges 17 mai...
Står på listan för jobb idag, men det ser ut som om jag blir ledig idag, ja än så länge iaf.

Känns som om det är en mjukstart sådär, det gillas! Imorgon ska jag jobba kvällen 15-19.30, sådär lagom så jag är hemma när bejb och vavva kommer hem ^^ Sedan får jag se om jag får en tur på fredag morgon och sedan tar jag helg!

Idag ska jag inte göra många knop, ska strax diska och funderar på om jag ska gå och träna. Är det bara uppehåll så blir det säkert så :)

Sitter och velar med shopping, världens mest obetydliga probs, I know :P Men jag känner verkligen för att unna mig bra grejer som en pepp för min egna del. Shopping ger lycka, allt annat är skitsnack. Man mår bra av att ha fina grejer, kläder, skor, väskor, bostad, bil och inredning! PUNKT :) Sedan kommer något stort och skitkul hända framöver, ja materialistiskt stort och skitkul ;P Så jag LÄNGTAR verkligen!

Taxmoney

I-landsproblemet, vad ska göras för skattepengarna...












Vad tycks?


Wasted


Pugly

Kolla vilken världsfin examenspresent jag fick av mami och papi, det och 1200 kronor <3


Ingen skit utan en äkta Goebelfigur <3


Woo fucking hooh!

Happyface!
Jag har tagit examen ;D Högsta betyg i alla utom ett ämne där jag hade G.
Look at my horse, my horse is amazing... ;-)


Bow-wow

Nu är jag vaken efter bara ett par timmars sömn, trött men glad. Har en lång dag framför mig, det värsta är det som min kära svärmor sett till att ordna... Bwah! Men nu sitter jag och pillar i mig en macka och sippar oboy ur min fina Starbucksmugg ^^ Ska ha champangefrukost med jordgubbar när vi kommer till skolan ;)

Nu ska jag bara platta håret och dra på makeup, tyvärr ösregnar det idag :/ Men som tur är har jag ett fint paraply från JOAB, tackar för det ;)

Ville bara önska alla en fin dag, det ska jag försöka ha iaf!

SCHOOLS OUT FOR SUMMER...
SCHOOLS OUT FOREVER...

Nervous...

Eeek >_<
Kan inte sova jue, nervös för morgondagen trots
att det inte är något avancerat så sett ;P
Räkna får?!


RSS 2.0