Dexter marathon <3

Den bästa serien ever, säsong 4 är fecking wonderföl!



Michael C Hall, youre hot ;D





Cartoon fever <3














Epic fail!

Jag var dålig imorse och tänkte att jag tar och proppar i mig värktabletter, somnar om och går på de "viktigaste" lektionerna efter lunch...

NEHEEE, INTE!

För jag somnar så jäkla hårt, märker inte att klockan ringer och försover mig, på FÖRMIDDAGEN -.-
Går det ens? Eftersom läraren är typ litet rättvist sträng vågade jag inte komma försent, så där sitter jag hemma och gråter litet halvt (;P) för att jag missat de roligaste lektionerna denna veckan...

Happ!

Fick iaf mitt pass från Norge idag, det var fasen inte illa pinkat! Jag var där exakt förra onsdagen och de sade att det skulle ta 10 dagar plus postgången från Norge. Men det tog bara 7 dagar allt som allt, gillas! Sedan det faktum att jag inte fick ha mina brillor på mig och att man måste se ut som en surmulen gammal trasa, det är en annan sak. Är verkligen avundsjuk på de som blir sådär galmourösa på sina passbilder. Men iaf, så skall jag nu ha ett såntdäringa biometriskt pass, men jag trodde att fingeravtrycken skulle vara med i passet...

Nä, jag får väl ta och käka litet, höres!

Car crazy chick

Idag har jag pysslat om killens bil, dammsugit och tvättat skinninredningen och smörjt in den, ja och även fyllt på spolarvätska! Tänkte ta min egna med, men det tog sådan tid med H's bil. Får ta det en annan dag, i helgen kanske. Hade tänkt att ta H till hjälp och byta olja och filter på bilen, går så fort och lätt när man är två. Annars är det bara Ditec kvar som den ska in på iår.

Bromsarna får jag ta nästa år, är ändå en del som fortfarande måste köpas in... Bromsok, bromsokshållare, nya skruvar och nav/fett, stålomspunna bromsslangar och litet annat bös = ca 8000 :- och då är det bara bromsarna som är fixade liksom.

Sedan ska bilen: delvis lackas om och nyköpta delar ska lackas, nya fälgar ska inköpas, diodlampor ska i runt om, i första hand i bakljusen, xenon ska inköpas och monteras, dioder i kupén, rutorna ska tonas runt om (kolsvart :D), draget ska lackas om, rostlaga de små fläckar som finns, nya högtalare till baksätet så att de matchar de fram, instegslister volvo original, remmarna ska bytas, kopplingen ska bytas, fjärrlåset ska in på koll på firma, streamer till bakrutan ska inköpas, nya framlyktor måste inhandlas så USA-blinkersen går att montera, vindavvisare runt om, sedan ska det köpas in proffsprodukter att tvätta/underhålla bilen i det fina skick den är i...

Ja, som ni ser så är det en del att göra om man vill ;)
Hur mycket pengar handlar det om då? Fyfan, orkar inte ens tänka på det! Tur att det är en rullande renoveration och att bilen är körbar ;P

Annars har man varit i skolan idag, tur att vi hade sovmorgon tills halv 1. Gick ganska bra på arbetspsykologin idag trots att läraren är en av de torraste jag varit med om -.- Imorgon är det en full dag igen, ledig på torsdag och bara data på fredagen, men vi ska tydligen kika på Excel, min favorit... NOT!

Näe, ska pyssla med det sista och slänga huvudet på kudden, see ya!



Mitt mysiga vardagsrumsfönster ^^

WARNING! Cranky b**ch on board...

Jag känner mig inte riktigt väl, jag vet inte vad jag vill och om jag vill. Jag vantrivs med att vara tillbaka i skolan och längtar efter något annat... Jag vill något mer än detta helt enkelt... Jag är missnöjd med att sommaren redan är slut och att det i princip har regnat varje dag sedan jag kom hem från Norge. Jag vill så mycket, vill, vill vill!

I am here...



Jag har tröstshoppat denna Juicy Couture berlock och en massa Jelly Bellys <3
Skolan har börjat...
Ush, är inte på humör alls... :S

Help me when I need it the most...


Come comfort me in my dreams tonight <3

It's so fucking unfair!!



Det är så jäkla orättvist...
Jag orkar inte hålla uppe humöret mycket längre till...
Varför du, varför nu, varför står jag så maktlös?
Fina, fina du <3

Worlds best youtube channel <3






Bara njut av dessa konstverk! <3

Sometimes i miss...


I'm singing in the rain <3

Åh, jag håller på att plocka hemma och lyssnar på underbara oldies, så kommer söta singing in the rain på <3 Så jävla söt låt och tanken på snygga Gene ^^ Myys!




ÅH! Jag hittade klippet med Clark Gable som sjunger och dansar till Puttin' on the Ritz! Kärlek på det!





Ah! Hej förresten :)

Jag gör en nattupdate, har knappt suttit vid datan idag så det har inte blivit någon update förrän nu och nu ska jag snart slänga mig i säng ;) Men det har ändå inte varit så mycket att skriva om och då finns det ju ingen idé att göra det heller. Imon är det måndag och då vill jag att det ska komma paket i min brevlåda, ok? :D

Annars ska jag ut med papi som ville köpa något till Henrik såhär i efterskott. Så jag hittade något som kunde passa, så vi får se hur det ser ut imon!

Sov gott raringar, det ska jag! :)

Freeday!

Idag är det min "fria" dag och jag har grillat i det fina vädret, MUMS! Samt att humöret börjar rätta sig till det bättre. För att komma tillbaka till ämnet så var då maten: grillad ytterfilébit marinerad i ingefäratjosan och en i rödvinstjosan med hemodlad ungsbakad mandelpotatis och baguette till detta =) Idag tog jag även cola till maten och ska strax avsluta dagen med litet av Sias premiumglass: Bjerte Kladdkaka <3<3<3 Nu innan glassen har jag ändock lyckats hålla kaloribudget, känns ganska bra ändå att man inte sticker så mycket utanför ramarna ^^

Jag är fortfarande jäsen efter det grillade, tror jag får dra på en film och slappa litet kanske :P
Lutar åt en Bogie... Eller vad fasen! Jag är nog litet sugen på en Dean... Ja, det får det bli!

Ha nu en superfin kväll alla darlings i cyberspace!




Bussåkram ;D

Irritated...

Idag är ingen gyllene dag trots fint väder och att det är min fria dag idag. Nej för idag känner jag mig trött, har en tryckande värk i tinningsloberna, irriterad över i princip allting, det är varmt i lägenheten och jag vill bara skrika högt: GAAAH! ;)

Stackars dem som råkar säga fel saker till mig idag...
Idag har jag sådan ofantligt lust att nita till en jävel jag kände förr, som jag trodde var min bff, men som bara var som allt annat träck. Henne vill jag smälla till så hårt så att hon vet att hon lever och skrika henne i örat och bara känna hur skönt det är att visa/skrika åt henne precis vad jag tycker. Det hade varit något!

(Jag är bara stygg mot de som har varit det mot mig, så tro inget annat ok? ^^.)

Peace out!

Sigh

Fy, idag är det riktigt såntdär inneväder. Återigen grått, surt och en massa regn... Hunden ville inte ens gå ut förut och han såg riktigt lidande ut när han insåg att han måste. Inte lätt att vara en nakenhund ;)

Nu sitter jag här vid datorn och ska bruncha, som vanligt kör jag på den vinnande kombinationen av lätt vaniljyoghurt utblandad med litet osötad barnmat, som en egenhändig nyttig fruktyoghurt. Juste, glömde vatten till omega-3 kapslarna, senil eller ;)

Nu äre brunch för min del, så vi höres senare!

Therapy <3


Your voices make me feel so great. You're the foundation of my life, one of the reasons I want to continue breathing. My beautiful missy wrote something wise the other day that made me realize something... I'm longing so much after our oldies, and the wait seem sometimes so long. But for you guys, it's just like a blink of an eye... And in the meantime, we'll just keep on loving you from "down here"

puss












Love you guys so much <3<3<3

Aah, take me back <3

 



I want to live in a time when you could actually read such advertisements in the newspaper ... <3


 




^^,

 


Stuffed ^^

Nu har jag vaknat till liv igen och lagat litet mat, det gjorde gott. Idag blev det massamun curryräkor med mirakelnudlar :) Jag är riiktigt nöjd med mirakelnudlarna, så det blir flera sådana paket. Litet smådyra, men det var de värda! Jag menar 188 gram gav endast 19 kcal, wow! Och mätt blev jag också =)

På tal om ingenting! Igår kokade jag pasta för att det var ett tag sedan jag åt detta plus att jag skulle testa hur mycket vikten ökat efter man kokat dem. Så jag vägde upp 135 gram fidelini, kokade angiven tid och vägde det igen efteråt och då vägde det typ 411 gr ;) Var tvungen att googla detta med torrvikter etc:


"Tänk också på om näringsdeklarationen på förpackningen anges i 100 gram per torrvara eller ej. Ett exempel är 100 gram pasta som i torrvikt blir mycket mer eftersom pasta sväller under kokning, men kalorimängden är densamma trots att volymen har ökat.
  • 100 gram torr pasta blir ca 270 gram kokt pasta.
  • 100 gram torr pasta ger 350 kcal medan
  • 100 gram kokt pasta bara ger 129 kcal.
  • 1 portion kokt pasta är ca 150 gram vilket ger ca 200 kcal"

Thank you google ;)
Då har jag ju tänkt fel, tur att man lär sig något nytt varje dag!


Today I'm not feeling well at all...

Har fått någon bajsig allergisk reaktion igen...
Är trött, kliig, sårig och har ont...
Så nu tvingar jag i mig litet mat för att det blir bäst så i slutändan, till detta blir det värktabletter och kortison. Sedan vet jag en som ska gå och lägga sig igen, who's that, yeah ME.

Bläh, blir på så dåligt humör när jag har så här ont och ser ut såhär i huden =(


My bad, vi hörs senare...

I'm productive

Idag har jag hunnit med mycket på kort tid, ja jag vaknade sent ;)

 - Varit på skolan
 - Varit på banken
 - Varit och handlat
 - Varit på skolan igen
 - Pratat med <3
 - Lagat mat

... och nu ska jag gå till tvättstugan och slänga i tvätten och sedan blir det litet städ och pyssel här hemma. Lika bra det för det ösregnar och åskar här :/

Vi hörs senare gött folk :D

Nice girlfreind I am :D

Phew!

Idag har jag tvättat killens nya bil på utsidan och tvättat den så in i helvette noga inuti ;) Tog också tireshine på däcken, så hon är fin som faan nu!!
Fattas bara att dammsuga golv/bagageutrymme, tvätta och smörja skinnklädseln/skinnratten/damasken och se om det finns några fläckar i tyget i tak/sidor/golv som behövs skrubbas bort och skrubba rent golvmattorna. Sedan är det världens mest shiny bil :D Är jag inte en snäll flickvän? ^^

Annars har det inte hänt så mycket idag... Har mest ägnat dagen till att superputsa på nya bilen. Än en dag håller jag kaloribudgeten med råge :D Känns skönt att veta att man faktiskt klarar av det. Och mätt är jag och god mat käkar jag. Ja, bara att räkna och blir det minus, ta en promenad så det blir mindre på minuskontot. Och om man går över budgeten någon gång, så gör det inte något för det jämnar kanske ut sig med en annan dag. Man får inte se allt som snedsteg och misstag och ta illa vid sig och börja bli osäker :)

Idag började jag även ta tillskott av omega 3 då jag inte äter så mycket fisk som jag önskar.
En annan finemang grej jag har hittat som jag tar titt som tätt är drycken Celsius (som ÄNTLIGEN börjat säljas på MAXI här :D) En hel burk på 355 ml innehåller bara 10 kcal (!!!) och sägs också förbränna kalorier. Den där sista biten vet jag väl inte, men, men... Det bästa är ju att man kan ta sig något gott att dricka utan att spräcka budgeten! Hittills har jag testat: Cola, Strawberry/Kiwi och Vilda bär. Colan är klart godast av dem hittills ^^ Nästa gång jag är och handlar ska jag testa att köpa de 2 sista smakerna.

Sedan har jag även beställt hem mirakelnudlar, ska bli så gott att kunna unna sig att äta något som påminner om pasta men inte har alla dessa kalorier! Jag äter givetvis kolhydrater, men inte så mycket då det är mycket "tomma kalorier". Så det ska bli kul att testa dessa, jag menar 100 gram mirakelnudlar ger 5 kcal (!!!) och ska tydligen vara väldigt mättande. 100 gram vanliga risnudlar/glasnudlar ger ju 350/360 kcal :S Så skillnaden är ju enorm!

Jappjapp!

BTW! En annan sak jag blivit förälskad i är Grok =)
"Ostchips" gjorda på Grana Pandana som jag brukar ha i mina sallader. Jättegott sätt att pigga upp en sallad och få litet variation med. För den pysslige går det ju göra egna ostchips ^^

Nej, nu ska jag ta kvällspromenad med vovven!
Höres imon, peace out ;)

Take care of your skin


Aloe Vera drink <3



Nu har jag äntligen fått klorna och testat denna dryck, kan inte annat än att säga WOW! H tyckte också att den var god, men tyckte i början att det var litet läskigt med aloe bitarna i. Har en liten "blommig" smak, svårt att förklara ^^
Men nu vill jag vill ha mer, men har inte sett den i närheten =/ Denna jag hittade köpte jag i Kungsbacka när vi var och hämtade nya bilen... Bwah! :'( Innehåller bara 35 kcal / 100 ml, vilket är ganska okej faktiskt =) Jag tycker defenetivt att ni får testa den om ni ser den ^^

Hectic weekend ;)

Phew!

Nu har jag och "gubben" (han fyllde faktiskt 30 i lördags ;)) haft en fullmatad, mysig och trevlig helg. Vi firade han lugnt och stilla hemma hos hans föräldrar och han fick en massa pengar som var öronmärkta till en resa. Så nu sitter vi och planerar för fulla muggar =) Det lutar åt, om allt klickar dvs att det blir Los Angeles eller New York, vilket låter fantastiskt! Jag har alltid haft en dröm och en längtan om att åka till USA :D Men det är litet pill före med nya pass och allt vad som krävs för att ens få resa in i USA som turist. Annars försökte jag göra min fina killes födelsedag så mysig och trevlig jag bara kunde, så han fick verkligen styra och ställda denna lördag ;) Min present till han hade inte kommit än. Han fick en hög med tishor från USA, jag hade inte råd att köpa så mycket och fint som förra året, men han var jättenöjd med det, så han såg fram emot att komma hem nästa gång och få testa dem =)

Sedan på söndagen blev vi med en ny bil, igen :P Så nu har vi 4 bilar sammanlagt, haha! Denna gång fick vi tag på ett riktigt fynd! En lågmilad dyngfräsch Volvo S90 3.0, sista årsmodellen (-98) för ett ruskigt bra pris! Vilken bil sedan, nu vill jag ha en till jag med :P Men jag får fixa iordning på den jag har först! Jag vill ha mina grejer i NM tillstånd ;) Först då kan jag köpa nästa bil, haha! Snacka om att H är spontan och lattjo ;)

Nu har jag Sniff med mig hemma i nästan 2 veckor, sedan börjar skolan och då får han vara med husse på jobbet igen. Vill passa på att ha han med mig medan jag kan ^^

Counter...

Nu har jag börjat med matdagbok/kaloriräknande igen!
Det är ett bra redskap för att hålla koll, rätta till och tänka om.
Och till att börja med så kör jag på med en "fri" dag i veckan så att jag inte tröttnar/lägger av direkt. Den kan kanske bli en fri dag varannan vecka fram igenom, vem vet ^^
Jag kommer äta litet av allt, för jag tror inte på alla dieter hit och dit. Kroppen mår bra av variation och att få i sig både fibrer, fett, salt, sött, grönt, whatever, det tror iaf jag på =)

Dagens lunch blev riktigt god! Kom på ett eget recept i vanlig ordning och mixade på = smaskens ^^
Var också och handlade litet grönt på Netto förut, ska börja försöka ha mer färska veggies hemma!
Ska även försöka dricka mer vatten, är dålig på det ''/ Men det kanske kan bli lättare med min nya snygga vattenflaska? ;)


Holy macaronies!

Hello all funky fries ;)

Idag var jag uppe med tuppen, skulle upp och tvätta kläder och passa på att boka läkartid.
När VCT ringde upp slutade det bara med att jag blev förbannad #&%?!! Ska det ta 1 månad att få komma och träffa en läkare?!

"Har du inte brutit något, haft en hjärtinfarkt eller en hjärnblödning, så är det ingen fara med dig..."
 - Svensk kvalitetsvård

Jaja, så är det med det. Kommer ju ta en halv evighet innan jag får utrett vad som är med min fot...

Silver hair ^^

Phew, haft en superslö och gå dag, heelt ensam. Tro mig, det var riktigt välbehövligt. Men nu framåt kvällen så saknar jag sällskap ;) H har börjat jobba igen och mamma och pappa är kvar i Norge. Jag har lust att åka upp dit igen och bila med dem hem till Sverige, ska kika om det finns några billiga tågbiljetter kvar :D
Taddaaa, det fanns det allt... Nu får jag nog ta och kika på detta litet närmre =)

Annars har jag precis suttit med silvershampo i huvudet och tagit en lång härlig dusch. Nu väntar det strax avfärd till min fina missy som jag inte sett på en evighet. Så jag ska köpa med mig kvällsmat till henne som jag ska bjuda på för att hon varit en duktig tjej på jobbet <3

Idag har jag även hunnit med att boka tid för att underredsbehandla bilen, 5500 går det på, vilket var billigare än jag hade fått höra... Men hey, det är väl aldrig fel ;)

Sedan ansökte jag om studiemedel för HT och VT, så nu är det med gjort!
Nu ska jag bara ringa läkaren imon och beställa H's födelsedagspresenter ^^

Duktiga jag :P
Neej nu ska jag ila, så att jag är i tid till missy!

Giiiiive meeee!



VARFÖR BOR JAG INTE 10 MIL IFRÅN STHLM ISTÄLLET??!!
Jag VILL verkligen ha denna Ziperall </3
Jag menar hur snygg är den inte...GAAAH!
Ingen snäll som kan gå och köpa den åt mig så får den pengar av mig sedan...
VILLVILLVILL!


How I love this song <3


<3<3<3<3<3

I'm back...



Dönna is my heaven on earth, love that place <3
But now I'm home again, still not comfortable with the thought that its over for now...
I really want to quit school and get a job at my old place, love the people there.
Gosh I'm sentimental right now...


RSS 2.0