A chapter has ended!

Igår kväll såg jag den sista Harry Potterfilmen. Det var med väldigt blandade känslor jag satte in filmen och kickade igång PS3'an... Med denna filmer är ju epoken slut, Harry och gänget som "funnits med mig" i så många år... Man har ju fått se Daniel Radcliffe & co. växa upp framför kamerorna liksom. Från små söta trulsar till vuxna individer :)

Men för att återgå till filmen, ja vilken film!
Den kändes mörk, vuxen, dyster och otroligt spännande. Men slutet... Ja, jag antar att jag bara velat sett en snabb sväng hur Hogwarts byggts upp efter allt som hände och att det always and forever kommer finnas till för alla dessa ungdomar. Vart hamnade deras barn? Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw... Så många frågor liksom ;P

Just det, sömn kanske ;)

Come Home?

Nu är det inte långt kvar hörrni ;) Imorrn är det dessutom beställningsdags för min iPhone 4S :D Sedan ska jag hämta ut mitt paket från Junk <3 Juste, ringa läkaren imon med. Måste reda ut litet saker och ting och tacka ja till remissen till ortopeden. Det är ju köer från kvartalet till ett år, så man får ställa sig där i tid.


Förresten som en följetong i Com Hem historian... Det är ju inte konstigt att jag inget trådlöst modem fått... För när jag ringer och frågar så finns det "ingen notering om att jag skulle få ett". Men tjejen jag pratade med sade att om jag tog en bindningstid på ett år så fick jag ett trådlöst Ciscomodem för 1 spänn. Så det tyckte jag lät finemang. För bra för att vara sant kan man ju tro när jag väl ringer upp och kollar...


Killen jag pratade med denna ggn sade att något trådlöst modem var inget jag kunde få. Dessutom hävdar han att mitt stenåldersmodem klarar (över 7 år gammalt!) upp till 25 mbit... Som om det var en ursäkt?!
Jag blev barsk och informerade att det inte var mitt fel att tjejen föregående gång klantat sig och inte skrivit ner en notering om det som blev sagt... Har jag blivit lovad ett modem SKA jag ha det, punkt SLUT! (Dessutom spelades väl det gamla samtalet in, så det är bara att lyssna på det!)


Jag blev lovad ett och det ska Com Hem stå för, annars är det kontraktsbrott! Då kändes han lite stressad men fortsatte hävda att jag inget kunde hämta ut. Till sist klickar han bort mig en stund och till sist får de stå för sitt löfte och jag blir lovad ett modem som borde vara hos mig på fredag eller måndag... Är väl inget att tjafsa om, löften är till för att hållas, även om de kommer från stora företag.

SKÄRPNING Com Hem, en missnöjd kund blir gärna fler med det bemötandet! Jag kan inte påstå att jag rekommenderar er till någon.


Och tack Com Hem för att ni kommenterar i min blogg, inte visste jag att eran personal sitter och snokar runt på bloggar och skriver ut kommentarer ;)

Puss på skinkan ;D

Pamcakes

Hemma efter att ha mellanlandat hos missy. Hon hade nämligen lagat sin smaskiga köttfärssås och bjöd på <3 Hon hade det verkligen julmysigt och fint hemma hos sig och lyssnade på massa fin musik såsom Dean och Frank etc. I den stunden önskade jag att jag hade det lite mer juligt hemma, men det passar inte där jag bor nu. Känns inte juligt hur jag än pyntar etc. Jag vet inte vad det kommer sig... Får inhalera det hos mami när vi är där uppe på julafton ;O) Är trött som fasiken (som vanligt?), inget kul på posten, eller jo! Mina percale sängkläder hade kommit, men jag får hämta ut dem imon. Hoppas på mer paket då. Det nya bredbandet jag beställde för en evighet sedan har inte kommit ÄN! Så är det inte här imon ska jag ringa och klaga på sketna Com Hem. Jag är inte NÖJD med dem och deras service! Hur kan ett företag blivit så stort med den servicen kan man undra... Jajaaa! Pannkakor stekta till frukost imon, CHECK! Twilightboken framplockad = sträckläsning, CHECK! Nattat min fina man, CHECK! Borsta tänderna, på G! Bye sweethearts ^^

Comforting


Morning break

Hej!

Jag tog inte med någon mat idag, vi skulle äta ute idag. När jag kommer dit så säger hon att det var imorgon... Äta ute 2 dagar i rad går icke. Kan ju inte vara utan mat så länge... Åh, 3 dagar kvar... 3 dagar! Bwah, vill hem :S


Define

Jag blev hämtad av min man idag, skönt att slippa åka buss. Han är finast <3 
Hem till svärföräldrarna och hämta post och hälsa, deras hund var lika #%&%¤  som vanligt... Jag är ju så van vid våran lilla Sniff som är ganska lydig vovve... Eww, orkar inte ens nämna det för då blir jag bara pissed :S Ska det vara så svårt att ha ordning och lära vovven ngt?

Hem och laga lövbiff med vitlökssmör och potatis och Glenn Strömbergs panna fragola till efterrätt, rena rama söndagsmaten på en fredag :P

Sedan var det party hos en klasskamrat eftersom vi inte setts på ett tag, jag och min homie kikade bara förbi och tjötade och smakade på lite tapas. Sen efter en stund ville jag bara hem och mysa med mina killar och få betalt alla räkningar så jag kunde shoppa lite :) 
Litet shopping vart det denna månaden iaf :) Blev 2 juicy couture berlocker, typ 1,7kg Jelly Bellys, Lejonkungen dvd med pappfodral, shampo + balsam, clean parfymer, ett par feta mysbyxor från Majestic och ett sling och klipp hos frissan. Nästa månad blir det nog inte så mkt, för då ska jag ha de pengarna och handla för i Dublin när vi ska dit ;D Längta!

Supersale



Dessa godingar var de jag fixade förut.
Jag köpte dem härifrån! Där också bilden är lånad ifrån ^^
De har världens SALE på en massa shampo och balsam =)
Jag fick 1 liter av varje för bara 399, superpris!
Bara ett tips för de som vill bunkra upp :)

Snugglepuss

Hemma i hemmets ljuva vrå. Har precis lagat en vegetarisk mustig gryta som jag serverade med potatis, APMUMSIG ;D Idag har jag en såndär bra dag när man verkligen myser! Om drygt en vecka ska jag: Beställa min iPhone 4S, gå till frissan och klippa och slinga håret, mina 1,7 kg Jelly Bellys borde ha kommit och sist men inte minst så slutar praktiken : ) Big yayy!

Sedan beställde jag nyssens Big Pack (1L) salongsshampo och balsam idag med, testade en ny sort som hade fått väldigt bra kritik. Funderar på att lägga en beställning på Junk med... Ska käka först,  inte shoppa på tom mage! ;)

Tänke bädda ner mig efter detta med myskläder och gosedjursfiltar och spela Katamari till PS3 =)
Ja så får det bli!



Beautiful blankets



De gosigaste du kan tänka dig! Jag har en grå själv, fast dock aningens mörkare. Men nu vill jag ha en till, fast i svart! Jag köpte min på ICA Maxi, men jag hittade de idag på Rustas hemsida =D Så det blir till att köpa en sådan svart så att man har 2 stk mysfiltar. De är verkligen som gosedjur :D

Live a live

Mat hos mami är lyx, idag vart det renskav med hemmagjort mos, myms!
Sedan dess har jag varit och handlat frukostsaker och en lunch tills imon. Trååkigt -.-
Sedan blev jag så sugen på att kika på saker till hemmet, det skulle jag dock inte ha gjort :P
Jag såg ett påslakanset/lakan/extra örngott i percale... Alla som testat detta vet kanske att det är mkt lyxigare och goare än vanlig bomull. Så jag gjorde det enda rätta, klickade hem det. Litet lyx är bra, speciellt i bäddtextilier ;) Man tillbringar mycket tid i sängen ändå ^^ Wawawiwaaa, längtar tills de kommer och  jag kan tvätta upp dem!

Satt även och kikade på Junk och på andra sidor... Så mkt man vill ha, geee mig! Jag behöver vinna på lotto eller något ;P Nja, hade iofs vunnit på lotto senast, men det var inga sådana summor, haha!

Ska snart slänga på litet kvällsmat som jag kan ta med medicinerna, de ska ju helst inte tas på fastande mage...

Slänger btw in 2 sköna pics från den heta filmen Marjorie Morningstar <3




*Puss

On my way home

Nu är jag på väg hem efter mysiga dagar med min fina väninna! Vi gick igenom en massa fina oldies, men efter Marjorie Morningstar så var det kaos... Vilken film!!! Den hamnade rätt in på favoritlistan, den måste jag ha någon gång! Gene var obeskrivligt het, goddamnit! Nu när jag kommer hem blir det en låång dusch och sedan ska jag laga söndagsmat med mami <3


2 weeks <3

Om exakt 2 veckor är det dags att lägga beställningen och sedan är du min :D

I'm longing for you so much my dear 4S <3

Bad karma

Nu är jag hemma. Stannade till hos fina missy för kramar, kakor och bara en stunds mys innan jag tog bussen hemåt. Nu sitter jag och ser på Biggest loser och under tiden förväller jag vegetariska strimlor som ska bli en snajsig vegetarisk gryta, till detta kokas ekologisk tricolore pasta. Luktar mumma, blir bra  mat till morgondagen! Men till kvällsmat blir det en sallad med massa grönt, litet pasta och Grok : )
(Vart en chocolate chip cookie till efterrätt, tack igen missy <3)

Näe fan, efter top model krashar jag i säng... Är svintrött, har varit det de sista dagarna -.-
Fyfan vad trist jag är, haha!

Funny Bunny

Lånade listan från denna tjejen :)

FAVORIT-KLÄDER
Skor: Mina UGGS 
Sneakers: Bruna skinn Converse
Jeans: Fornarina, Miss Sixty, Replay och Rock & Republic 
Tröja: Min äppelgröna Adidas WCT och min blå ulltröja från H&M
Underkläder: Hipsters, gärna i spets ^^

FAVORIT-ACCESSOARER

Väska: Min Vuitton ♥
Plånbok: Min Chanel och min Mario plånka
Solglasögon: Mina glasses från Sweet
Klocka: Min Jet Set San Remo och mina D&G klockor

FAVORIT-TEKNIK

Tv: H's LCD i sovrummet
Stereo: H's som vi har i vardagsrummet
Mobiltelefon: Iphone, snart en 4S! :D 
Dator: Kan bara inte med att nämna den jag har, men jag återkommer när vi köpt en Apple ;D
Kamera: Mobilens :P

BADRUMSFAVORITER
Tandkräm: Crest
Tvål: Dove
Hårprodukt: Tigi Camera Ready, Tigi After Party, Tigi S-Factor Seriously Straight
Parfym: Cacharel Amor Amor, Britney Spears Midnight Fantasy, DKNY Pure
Hudkräm: Dermalogica
Schampo: Matrix So Silver, Loreal Professionnel 
Balsam: Loreal Professionnel Shine Blonde och Shine Curl
Medicin: Min allergimedicin
Huvudvärkstablett: Ibumentin + Alvedon

MAT- OCH DRYCKFAVORITER
Mineralvatten: ALDRIG I LIVET :S
Öl: Beskt och äckligt!
Vin: Hughh :S
Bröd: Tortillawraps har jag som bröd just nu =P
Choklad: Lindt Creme Brulee eller ngt med nougat/marsipan
Glass: SIA Kladdkaka :'D

DET HAR JAG HEMMA
Säng: Min 180 säng <3
Lakan: Helst mörka
Kaffemaskin: Kaffe = helvettesdryck
Kylskåp: Ja?
Porslin: IKEA (Påminner om Höganäs)

FÄRDMEDEL
Bil: Min bil, men fick jag välja ngt annat -> Aston Martin Vanquish eller Maserati ♥
Flygbolag: KLM!
Taxibolag: Åker typ taxi vart 5:e år ;D
Cykel: Min coola röda Kronan ;)

ÖVRIGA FAVORITER
Frisörsalong: My secret ;)
Bank: Swedbank!
Bensinstation: JET
Gym: Tränar på Sportlife

Who doesent love pink

Jag äger ingen kamera, men om jag ska skaffa en så ska jag ha en sånhär ->



Jag blev kär när jag såg den <3<3<3

Juicy Couture <3



Tack världens finaste kille <3


Elderly

Idag missade jag min vanliga buss hem och tvingades ta en senare buss. Kändes halvtungt, men så började en man som också stod och väntade prata med mig. Han bröt på norska och först tänkte jag, vilken pajas! Men han var verkligen jättetrevlig.

Jag är inte den som är den, jag pratar och är trevliga mot de som är det mot mig oavsett etniskt ursprung eller socialstatus etc. Han frågade artigt om han fick knäcka upp en öl och vad skulle jag ha emot det? Efter en stunds pratande frågar han mig hur gammal jag är, varvid jag svarar. Han säger då till mig att jag upplevdes äldre i själen och att jag kunde mycket för min ålder. Jag har inga problem med åldersskillnader, tvärtom är det bara spännande och lärorikt! Alla åldersgrupper har ju sina kunskaper och erfarenheter!

Känner mig litet smånöjd över detta möte som kanske många skulle ryggat tillbaka för. Man lär sig något nytt varje dag och idag lyckades vi med det med ;-)

Tänk på det!


Calling Doctor Jones...

Idag blev det VCT besök, fick tid hos en läkare. Ska bli gott och så kan jag passa på att förnya recept och sådant. Inte ofta man tar tag i detta, men jag kände att det var dags nu! Så nu är det en väntan tills klockan slår 14.00. Sitter och ögonshoppar på nätet, halkade in på Lush. Men de har tydligen slutat sälja de där härliga färska ansiktsmaskerna över nätet. Jag som velat testat de så länge. Får se när och om man har vägarna förbi Göteborg och kan kika inom den butiken... Åh, hittade så mkt skoj där :D

Denna blev jag mest sugen på :)

Give me couture Santa


Neverending story

Nu har jag sett Den oändliga historien 1-2 igen. Det var kanske 14-15 år sedan jag såg dem senast. Jag var tvungen att kolla upp på IMDB om det fanns någon mer i serien. Mycket riktigt fanns det en till. Den hade jag aldrig hört talas om. Men efter en stunds googlande fann jag att filmen en smärre flopp och inte slog något särskilt. Men det var ju ändå stora skådisar med, Jack Black och killen som spelar i Rädda Willy... Ja, den måste jag se och ha dålig eller ej! Har man de första så ska man ha den sista med ;)


Sexy couple

Jag har nästan glömt bort hur bra Buffy the Vampire Slayer var :'D Jag är så svag för Spike (James Marsters), han och Buffy ihop måste vara något av det hetaste paret i serieväg! Grrr! Ännu en box man bara måste ha :P Har jag någon gång sagt att ålderskillnad är hett? ;) 15 år mellan dem lixx...








Hell yeah!

Sick listed

Vaknade imorse och såg ut som ett vrak... Hade fått en liten allergisk reaktion och var inte upplagd för en heldag på det där stället...

Så jag bäddade ner mig och kollade på Sex and the City 2 <3 (Jaaa, jag är efter ;))
Jag älskade den! Jag som alltid önskade att Carrie och Aidan skulle bli ett par älskade ju tanken på att han skulle vara med i filmen... Så när han väl dyker upp... Ohlalaaah! För att inte tala om middagen och de orden han yttrade och det som kom efteråt. Klick, kluck!


Some things are hard to forget...


Jag måste köpa boxen någon gång :)
Nu lutar det åt NeverEnding Story II =) Idag är det relaxation hela dagen!

Finally!

Nu är den min, baaaara min :D



Som jag drömt om dig <3

Midnight runner

Idag är det lördag hela dagen ;)
Hur skönt var det inte med sovmorgon idag? Gick upp vid halv 11 och gick ut en sväng med vovven =) Litet frukost/brunch på det så var denna dagen startad. Vi planerade helgens mat och tog med mami ut och handlade och Sniff fick nu passa på att testa sina nya hundskor för första gången utomhus. HAHA, vad han sprang! Nu märkte vi ju ganska snabbt att han nog vantrivts ganska gött det sista, för såhär har han inte sprungit sedan i sensomras ;) Bra att de blev omtyckta!

Så idag lagade vi mat med mamma som annars är så mycket ensam nu när pappa är borta. Önskar att jag hade mer tid och vara med och hjälpa henne med olika saker... Men tiden räcker inte till som jag vill och jag vet att jag kommer att ångra mig en vacker dag om det inte blir ändring på det...
Iallefall så blev det gratäng och till efterrätt varma äpplen i ugnen med vaniljsås :) Rena rama söndagsmiddagen på en lördag =P

Nu chillas det redigt och senare ska vi ut och tvätta bilen <3
Så nu ska jag halvsova med litet musik och bli klappad på ;D

Hey kid, do you want a Snapple?

PARANTES Vi har nyssens sett på en av de sämsta filmerna jag sett :S  Jag skojar inte!
SE INTE Passion Play med Megan Fox, Bill Murray och Mickey Rourke! Den sög så kungligt, ingen annan film jag sett har sjunkit så lågt! Bleeh :S SLUTPARANTES

Återigen helg och ledigt, hur jävla trevligt som helst :D
(Har mina pojkar hemma <3)

Fick dessutom en massa paket idag och det är ju alltid trevligt eller hur? =)
Fick ÄNTLIGEN min Piece of Norway, den var fruktansvärt fräsch och snygg och go och kom i en förvaringspåse. Men leveranstiden... Den skojar man INTE med! Jag fick vänta över 1 och en halv månad på min och blev nog lovad leverans 4-5 gånger under denna tid. Så jag trodde inte mina öron när UPS ringde och ville skeppa av den... Jaja, inga mer sparkdräkter för mig!

Fick även ett par Miss Sixty jeans och min fake ear plug (DÖCOOL :D) och Sniff sin nya Juicy Couture hoodie ^^ Undrar när mina nya mangalinser kommer? De har sålt slut på mina darlings jag har på min header, det till min stora sorg :'C

Sexii

Jag älskar musik, att leva utan musik är som att inte andas, ok? Så när mina Skullcandy Hesh Paul Frank edition tackade för sig i veckan uppträdde det ett smärtsamt dilemma... Inga lurar till Iphonen, det går bara inte! Så efter glanande på nätet fann jag min kärlek:



MYYYCKET fräschare IRL :D
Och ljudet... Så jävla krispigt och fint och basen sköter den redigt snyggt! Mina Skullcandys låter ju som att lyssna i en konservburk i jämförelse... De var fan bra en gång i tiden tyckte jag, haha!
Kärlek, JA!


RSS 2.0