Turd brain

Ja, så känner jag mig just nu för vet ni vad jag råkat göra eller... 
Skriva fel postnummer på min kamerabeställning -.- Så nu får jag den inte innan helgen bara för det, tack... Åh, varit irriterad hela dagen p.g.a. detta! Hade gärna vilja ha ett bra tag och klämma/lära känna den innan vi åker å bröllop/Trondheim/hem till nordnorge... Vi får väl hoppas att jag lär mig snabbt dåråå ;-)
 
Nu är det inte så långt kvar till nattjobb, 10 timmar, hoppas det går snabbt och smidigt ^^ Kan inte klaga på att jag inte  har sovit iaf, kanske att man istället sovit för mycket snarare, haha! Funderar på att ta med träningkläder och dra och träna direkt imorgon bitti. Får se hur pigg jag är på det då ;P
 
Har precis käkat färdigt, idag blev det strimlad jättekorv från Astrid och Aporna i en komposition som påminde om något stroganoffliknande ;) Jättegod sås, hade i lite sambal som spicade till ^^ Men av de korvar jag testat från Astrid så var denna den sämre i gänget. Litet torr och fadd smak mot de andra två juvelerna. Min favvis just nu är snällkorven. Ska testa att köpa prinsesskorven nästa gång jag är ute och handlar :) Även sugen på att testa göttbullar, carbonarabitarna och chi-chi :D Tänk att bo nära- eller i Malmö... Hade ju läätt spenderat mycket tid och pengar hos dem <3 Jag har alltid vurmat för ekologiskt och jag älskar att äta vegetariskt mellan varven ^^ Någon gång så kanske jag får med H neråt Sverige, är ju inte så förtjust i skåne han ;)
 
Nä, nu blir det dusch innan jobb!
Ha det finast allesammans =)

Kommentarer

Please leave a note <3

Whats your name pretty?
Remember the times?

You got mail?: (the others cant see it)

URL/Where can i find U?

Scribble here:

Trackback
RSS 2.0