Drowned cat...

Fyfasen vad det regnade när jag skulle hem från gymmet, kom hem och såg ut som en dränkt katt :S Som tur är var det ju inte så farligt när jag skulle till gymmet. Jag tyckte att Celsiusen gjorde susen inför träningen, var speedad som fan ;) Man bränner ju några extra cal sägs det ju. Träffade på en gammal klasskamrat på gymmet, han är en så trevlig kille :) Roligt att han tjötade en stund, man är ju dock inte så snygg när man står och svettas på en crosstrainer ;P 
 
Doh! Min väninna är försenad, hoppas bara vi kan ses idag för att jag åker bergis på jobb på lördag annars med min vanliga tur. 
 
Annars är det inte så mkt som skall göras idag, diska, dammsuga och lite småstäd när man ändå är ledig. Håller på att laga en vegetarisk gryta gjord på bl.a. sojastrimlor, en ny sort som jag inte testat innan. På tal om vegetariskt så är jag är så nöjd att Coop hos oss börjat sälja mat från Astrid och Aporna <3 Nästa gång jag är ute och handlar ska jag köpa lite av deras produkter! 

Kommentarer
Postat av: Bambilicious

Astrid & Aporna ftw, ett givet besök varje Malmö-resa!

Svar: Tror jag det ^^Vi har bara vissa av grejerna tyvärr. Men jag köper det jag kan så att de fortsätter ta in :) Hoppas på "julskinkan" till jul!
M a r i a h

2012-07-06 @ 19:06:28
Postat av: Bambilicious

Gört! Gröna Boden vid Vasaplatsen (i gbg alltså) brukar ta in julskinkan, om nu den inte skulle komma till vbg. :)

Svar: Jasså? :D Då vet jag ifall de inte tar in den här. Har varit sugen på att testa den sedan jag läste om den första gången! Tusen tack för tipset ^^
M a r i a h

2012-07-07 @ 18:00:32

Please leave a note <3

Whats your name pretty?
Remember the times?

You got mail?: (the others cant see it)

URL/Where can i find U?

Scribble here:

Trackback
RSS 2.0