Greyskull

God förmiddag!
Idag vaknade jag av att jag drömde en massa konstigt, jag mindes lite av det precis när jag slog upp ögonen. Men det enda jag minns nu är att den höll på hela natten, vaknar ju alltid till ett par gånger och när jag somnade till igen fortsatte samma dröm. Fantastiskt hur drömmar uppstår och att vår fantastiska hjärna skapar så avancerade illusioner som ibland kan kännas så himla verkliga!
 
Jaja!
Lite irriterad, skulle uppdatera mitt mobilinlägg från igår natt. Men då försvinner all text, WTF! Så jag kan inte redigera det alls, fruktansvärt irriterande. Jag som hade tänkt lägga till under bilderna att vi även såg en till film som Missy hade med sig, Flickan från tredje raden. Jag var lite misstänksam då svenska filmer tenderar till att vara, ja inte så bra. De är/var efter sin tid och insatserna var inte att likna med de amerikanska motsvarigheterna, vilket man inte egentligen ska göra. Men tji där fick jag! För det var faktiskt en riktigt bra film, ett undantag. Bra historia, bra regi, mycket dolda budskap och fingervisningar, saker som får en att tänka till. Tack Missy för det!

Har nyssens pratat med min H och vi lade precis på. Har även beställt lite träningsgodis i form av mitt underbara proteinpulver för tjejer samt ett recoverypulver i samma serie och en chockrosa shaker <3 Sedan blev det storpack med kokosvatten, storpack med Celsius, Ultra Loss Shake samt Ripper. De två senare ska med på semestern och förhoppningsvis göra att jag lyckas hålla vikten nere medan jag är bortrest :) När jag kommer hem i höst ska jag beställa MASSA mirakelnudlar och andra bra produkter! WTF! Innan jag ens hinner skriva färdigt detta inlägget har det ena företaget redan packat och skickat försändelsen (!!!) Det är FASEN snabbt jobbat, imponerande!
 
Nu blir det mat, kycklingfärs med färska champinjoner och pasta. Kycklingfärs är mumma ^^
Sedan blir det jobb 16:00-20:30, förhoppningsvis sista turen innan semestern... Men vågar inte säga eller hoppas för mycket.
 
Ha det finast idag!
 
Snaart är jag tillbaka på min underbara ö <3

Kommentarer

Please leave a note <3

Whats your name pretty?
Remember the times?

You got mail?: (the others cant see it)

URL/Where can i find U?

Scribble here:

Trackback
RSS 2.0